ukljuci fraps, minimiziraj ga, startuj igru, kad budes hteo da pocnes da snimas, pritisnes f11 i kad budes hteo da zavrsis snimak opet stisnes f11.Snimak se nalazi u C:/fraps, kao video fajl, naravno:)
Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
Treba ti Djavo od kompjutera da to isprati, ako je neka zahtevnija igra. Ima da ti prepolovi Framerate na pola, dok budes pritisnuo F11.. E sad zavisi koju igru snimas i kakva ti je masina. Pozdrav. RESISTANCE IS FUTILE
:: ukljuci fraps, minimiziraj ga, startuj igru, kad budes hteo da pocnes da snimas, pritisnes f11 i kad budes hteo da zavrsis snimak opet stisnes f11.Snimak se nalazi u C:/fraps, kao video fajl, naravno: :: :: :: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb :: ::
pretpostavke pretpostavke, neka proba pa neka vidi, uglavnom je dobijeni snimak velike zapremine u mb mada sve moze da se podesi u frapsu, od frame rate-a do rezolucije!
Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
Stvarno prepolovi FPS pa oni sa slabijim kartama imaju slowmotion od video zapisa.Ja sam nesto ceprkao da uspem da snimam bar u 60 FPS-a i uspeo sam sa podesavanjima u driver-u sa ukljucenim vsync.Inace svakako prepolovi i meni a imam GTX295 .Zavisi i od igre malo..Nije samo do frapsa.
brate , namesti u frapsu 30 fps, sto je sasvim dovoljno za snimak, probaj i videces.Meni nista nije kocilo sa ovom konfiguracijom koju vidis u mom postu, koju god igricu da sam snimao...
Sve jedno..Kazem ti,svakako prepolovi ili bar za 20 FPS skine zavisno od jacine karte.Kod mene skida nije bas da je duplo manje.Ali ako imam 60 FPS imacu oko 40-45 zavisno i od igre.Koju igru trenutno igras a da ti snima u realnom fps-u?Reci bas da probam da vidim da nije do same igre jer sam primetio da ima i tu razlike.
poslednju sam snimao juce Brothers in arms - Hells Highway a pre toga NFS Shift, Arma 2, COD 4 itd.. Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
znaci 1920x1200 AA16X,HI deatails ,fixirao sam FPS na 60 FPS u Frapsu..E sad,dok sam snimao padalo je i na 45 FPS kako sam i rekao ali kad sam pustio snimak FRAPS je ocitavao 60 FPS.I bio je tecan snimak.Ne vidi se razvlacenje slike i padanje FPS-a..Sta znam.Sad mi tek nije nista jasno a godinama koristim Fraps.
:: bila je prica o tome kakav ce biti kvalitet snimka i kao sto vidis bio je odlican :: Nekad smo i mi amateuri u pravu:))) ali Game-masteri: :: :: :: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb :: ::
Kvalitet jeste dobar.To nikad nisam sporio ali znam da nece svaki put da bude glatko kad su u pitanju FPS.Obara definitivno.Snimao sam recimo Prince Of Persia skoro i pada FPS ispod 60 a fiksirao sam ga u Frapsu.Wolfenstein sam uspeo da fixiram na 60 FPS sa ukljucenim vsync-om u driveru. Itd..Poenta je da nece svaki put da snima u istom frame rate-u u kojem igras in live.Logicno je,GPU se opterecuje vise nego potrebno za renderovanje same igre.
Green Green Grass Of Home
:: bila je prica o tome kakav ce biti kvalitet snimka i kao sto vidis bio je odlican :: Nekad smo i mi amateuri u pravu:))) ali Game-masteri: :: :: :: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb :: ::
Dobar je samo za screenshotove a za snimanje ? kakav djavo od kompa? ne moze to ni djavo da isprati da imas lep fps , ja sam probao Live For Speed igircu od 300 mb da snimam kako driftujem kad sam pritisnuo capture video fps mi je bio 18 :S
Bice da je to upitanju, mrda memorija jos uvek, jbg kad je ona po defaultu na 800mhz 1.80v a u manualu pise da moze na 1066 sa 2.20v tako radi kada je cpu stock cim ga oc na 3.6 3.8 ghz pocne da zeza jbg ranije se to nije desavala al ocigledno da je postala osetljiva memorija razmisljam da uzmem OCZ Flex 4Gb bas zbog OC CPU-a
:: :: Bice da je to upitanju, mrda memorija jos uvek, jbg kad je ona po defaultu na 800mhz 1.80v a u manualu pise da moze na 1066 sa 2.20v tako radi kada je cpu stock cim ga oc na 3.6 3.8 ghz pocne da zeza jbg ranije se to nije desavala al ocigledno da je postala osetljiva memorija razmisljam da uzmem OCZ Flex 4Gb bas zbog OC CPU-a
...po meni je Fraps odlican software za snimanje igara, ali je problem prostor, i procesor, nema veze toliko sa grafikom, jer procesor radi sve, ...jednostavno treba imati barem dual core procesor, a pozeljno je da bude i triple... jer Fraps je uradjen da koristi uvek zadnje jezgro za snimanje, malo procitajte na https://www.fraps.com sta ustvari radi i kako radi... ...nego da ja vama predlozim jedno drugo programce, skinite ga sa https://www.wegame.com i kreirajte nalog, bitno je da se samo ulogujete na taj nalog u programcetu, ...jednostavno program zauzima 10% resursa u odnosu na fraps, jedino u opcijama podesite da snima u HD rezoluciji, nije full HD, nego onaj 720p cini mi se... podesite da snima 30fps u sekundi i to je to, za razliku od Fraps`a WeGame ne tereti grafiku, tj fps u igrama, nego snima nezavisno od igre, a samim tim manje opterecuje igru tj racunar... ...jos jedan problem kod WeGame je sto snima u mp4 formatu, i obicno su boje razmrljane, ja to resavam sto sa WinAVI 3GP/MP4/PSP/iPod Converter prebacim u normalan mp4 preimenujem u Avi i radi bez problema, probajte pa javite...
Pozz...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750W
Broj postavljenih tema: 60415. Broj poslatih odgovora: 647610. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.