Probaj da ih spojis i obradis u Subtittle Workshop-u. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Zanaci pomenuti film iz `85g. 1CD :: Nasao sam prevod,ali je za 2CD-a: :: :: Hvala unapred :: :: lizza@ecpwireless.ne :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd
:: @mkukic: hvala probacu i to,ali da se ne cimam,reko mozda ima neko u komadu:) :: :: @Witcher: nista mi nije stiglo,verovatno se ubagovao pretinac:( Ako ti nije smor, baci na giguligu@yahoo.co :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: ::
Sada sam dobio oba mejla:))Prevod radi,ali do nekih 45min,posle vec gubi sinhronizaciju.Verovatno ga neko nije dobro zavario:)Radi se na tome da ga sinhronizujem od polovine na dalje.
Probacemo obe opcije,pa cemo videti.
Hvala Vam obojici!
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: bacio sam na drugi mai :: :: :: :: @mkukic: hvala probacu i to,ali da se ne cimam,reko mozda ima neko u komadu:) :: :: :: :: @Witcher: nista mi nije stiglo,verovatno se ubagovao pretinac:( Ako ti nije smor, baci na giguligu@yahoo.co :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60415. Broj poslatih odgovora: 647610. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.