Povezi kasetofon sa pc-jem i prosto snimi u wav, mp3 ili sl. ili daj nekome ko to zna da radi. Kabl je jeftin, procedura jednostavna. Sve sto ti treba je linija sa line out, a to je svaka druga.
Pozdrav
P.S. jeftinije je da kupis kabl i uradis to sam. Ne znam tacnu cenu...
Kasetofon sa druge strane verovatno ima Left + Right mono OUT činč kanale, dakle treba ti L+R činč na 3.5 3.5mm stereo konektor za Line-IN (plavi) u zvučnoj. Štikliraj Line-In u recording paleti volume mixer-a. Sound Forge i vozi.
:: O.K. maznem kasetas iz doma invalida, kupim kabl i uturim ga gde ::
Bax ti je objasnio sta ti treba od kablaze i softwera, a ja bih ti preporucio da za tu namenu koristis kvalitetan kaset-dek ako imas od nekoga da pozajmis a mozes i da kupis, polovni imaju pristojnu cenu ili kvalitetniju muzicku liniju. Mini, mikro, nano izdanja linija, ako mozes zaobidji, narocito ako je neki praistorijski stub ili sl. Ovo je cisto da bi izvukao maksimalan kvalitet zvuka iz tih kaseta.
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada! Intel PIII 933MHz/FS Intel 815i/512MB SDRAM/GF2MX400 32MB DDR
Broj postavljenih tema: 60415. Broj poslatih odgovora: 647610. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.