Obicno koristim Easy CD-DA Extractor medjtuim ovde ima samo ovaj fajl..nema cue. Googlam malo ali nikako na naidjem na sta mi treba .. Mogu li da izvucem pesme pojedinacno, ovako je sve spojeno ?
Jel mozes fajl da otvoris u nekom editoru (GoldWave, Sound Forge) i tamo da seckas pesmu po pesmu? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Imam desetine ovakvlih :: :: http://www.imagebam.com/image/388a714222204 :: :: Obicno koristim Easy CD-DA Extractor medjtuim ovde ima samo ovaj fajl..nema cue. :: Googlam malo ali nikako na naidjem na sta mi treba . :: Mogu li da izvucem pesme pojedinacno, ovako je sve spojeno :: ::
Pa sigurno bih mogao tako ali to mi je posao i zadnja opcija. Posto je fajl sam izgleda da nista ne moze da procita gde su pesme i sam ih razdvoji ..mada pitam cisto da budem siguran, mozda i moze. Da znam da se ne cimam u tom slucaju.
Pardon! Ima u svakom i jos jedan rar gde se nalazi .cue tako da Easy CD-DA Extractor ili bilo sta slicno moze prepoznati pesme i sam ih izvuci i pravac u FLAC :)
Baš sam hteo da ti napišem da negde mora da postoji .cue file. Ako već koristiš Easy CD-DA Extractor, šro konvertuješ u Flac? I WavePack (wv) je lossless format i svi noviji player-i (Winamp, Aimp...) ga prepoznaju i sviraju bez problema.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Pardon! Ima u svakom i jos jedan rar gde se nalazi .cue tako da Easy CD-DA Extractor ili bilo sta slicno moze prepoznati pesme i sam ih izvuci i pravac u FLAC :)
Broj postavljenih tema: 60415. Broj poslatih odgovora: 647610. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.