Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Obrada video materijala i zvuka
Glupi windows
STRANA 1 OD 1
Kovle Glupi windows 15.05.2009. 15:55 T17391

status: user
broj poruka: 976
Imam xp sp3 i Windows 7 inastlirane na 2 harda, nisam duze vreme koristio 7 pa je poceo da baguje, pri bootovanju imam da biram earlier versions of windows i W7 ali posto on nece da se podigne (ne znam sta mu je), pokrenuo sam xp i sad je i on zabagovao zakuca se posle onog ucitavanja izbaci teget ekran i tu stane, znam da je otisao, ali sam imao nesto sto sam skidao sa neta na C particiji, pa hocu to da sklonim na D, ali ne uspevam da podignem ni jedan ni drugi operativni. Sta mi predlazete
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
drax Re: 15.05.2009. 16:11 #114111

broj poruka: 246
Pokušaj da preinstaliraš Win, ali ne kao fresh copy nego upgrade (preko postojećeg), tako da ti ne briše postojeće fajlove.

Mudar čovek ne kaže sve sto misli, ali misli sve sto kaže.

BlueSkyNIS Re: ... 15.05.2009. 16:16 #114112

broj poruka: 860
Pazi da ne preinstalira samo da bi sklonio fajlove, a posle opet da ga instalira...

Ako imaš brz net, idi na

http://www.slax.org/get_slax.php

skini iso fajl (190 MB) po želji za CD ili USB flešku. Boot-uj sa CD-a ili fleške, podići će se GUI, pristupi svojim fajlovima i skloni ih sa C particije.

Windows-free with Fedora 10

Kovle kakav sam bilde 15.05.2009. 16:43 #114121

gde sam stavio temu...
Mislim da je bolja varijanta koju je predlozio BlueSkyNIS, sad cu da skinem

Kovle .... 15.05.2009. 20:35 #114183

e ja sam skinuo za fles i extractovao ga na flash i pokusao da butujem sa njega ali kaze da nema sta da butuje, u cemu je fora sta treba da radim

doca80 Re: .... 15.05.2009. 20:58 #114189

broj poruka: 3053
Zasto komplikujes stvar sa flesom kojeg moras da napravis da bude butabilan(300 s*anja treba da uradis) kad imas na hiren`s boot cd-u mini XP koji podignes sa cd-a(u BIOS-u podesis first boot device da bude CD) prebacis podatke standardnom metodom gde hoces i gotova prica... Ja sam tako pre neki dan spasao mnogo podataka jednom prijatelju...

KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!

:: e ja sam skinuo za fles i extractovao ga na flash i pokusao da butujem sa njega ali kaze da nema sta da butuje, u cemu je fora sta treba da radi
::
Kovle ... 15.05.2009. 23:37 #114226

daj skroz sam zaboravio na to, to cu da uradim nadam se da nece biti problema

gile23 ... 16.05.2009. 00:04 #114232

broj poruka: 9121
Ako ti je neka starija verzija W7 verovatno se buguje pa zato si imao problem skini RC verziju 7100 i miran si :).

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Kovle Skinuo sam vec 16.05.2009. 01:17 #114247

Samo treba da instaliram, ali samo sto nisam poceo da placem kad sam video da mi cele partcije nema, ne znam kako. Da li je to zbog onog programa koji mi je predlozio blueskynis, ne znam, alli sta da radim,,popizdecu, de me nadje majko

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60415. Broj poslatih odgovora: 647610.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs