Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Obrada video materijala i zvuka
audio mixing software?
STRANA 1 OD 1
drzacomp audio mixing software? 04.05.2009. 20:29 T17182

status: user
broj poruka: 359
Da li neko moze da mi preporuci neki jednostavan programcic za mixanje muzike. Ono sto bi mi konkretno trebalo bi bilo nesto sto bi simuliralo npr. 3-kanalnu mixetu, sa par ekvilajzera i par efekata, znaci nista posebno. Hteo bih da se malo igram DJ-a pa me zanima da li je neko imao iskustva/moze da preporuci progam poput ovog. Treba da podrzava (naravno) mp3 format, pa moze i wma i ostale konvencionalne audio ekstenzije. Jos ako je freeware... milina. Dosta mi je bilo bavljenja grafikom, hocu da zivim! :)
Hvala unapred.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Erestun re 04.05.2009. 20:32 #111939

broj poruka: 1797
Licno, ne znam nista da ti kazem jednostavnije, a opet sa druge strane da bude profi od fruity loops-a, ACID Pro 7.0, Traktor-a.
Samo, ni jedan od tih nije freeware, ali imas krekovanih verzija gde god hoces.

drzacomp eh... 04.05.2009. 20:40 #111941

a ja bas mislio da izbegnem te programe... tnx anyway, back to google. Anybody else?
rasha44 Re: eh... 04.05.2009. 21:06 #111950

broj poruka: 1492
Audacity. Džabware, a sasvim dovoljan za ono što tebi treba. Ima još free programa, ali je Audacity najkompletniji. Podržava i DX i VST plug-ins.

http://audacity.sourceforge.net/

Mozes i na Google da ukucaš - Free audio editing software, pa vidi šta ti se sve nudi. Ima tona zanimljivih programa.

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

:: a ja bas mislio da izbegnem te programe... tnx anyway, back to google. Anybody else?
TheGame Re: 04.05.2009. 21:09 #111953

broj poruka: 719
Virtual DJ ti je relativno lak i onako za pocetnike je...Traktor je vec ozbiljnija i profesionalnija alatka...mada ja mislim da je samo bezveze zakomplikovana...Traktor PRO je npr dosta jednostaviniji od 3-ojke i tih verzija 3.xxx makar po mom misljenju i ja ga koristim...Fruity Loops je za produkciju i on je dosta komplikovan...Tako da probaj Virtual D i Traktor PRO zadnja je bila 1.1 verzija cini mi se...

Edit:Nijedan od ovih programa nije besplatan ali mislim da neces imati problema da nadjes crack...

Independence is a state of mind

drzacomp done! 04.05.2009. 21:36 #111957

hvala drugari, vec sam zavrsio Virtual DJ i mislim da je to ono sto mi treba (lepi su im oni gramofoni :)). probao sam i DJ Mix Master trial ali nije radio bas kao ni Pulse master a oni su, kao i VDJ ono sto mi je bilo potrebno... thx jos jednom, a vi ako cujete da gruva neka muzika u komsiluku - mozda sam to ja. Compute, compute...
endrem mixanje 04.05.2009. 21:39 #111958

broj poruka: 224
Mixmeister Fusion,nazalost nije freeware,ali odlicno radi....

gile23 ... 04.05.2009. 22:43 #111970

broj poruka: 9121
Ako hoces neki pro DJ, TheGame mi je preporucio Traktor Pro DJ, odlican ali samo pod XP-om, pod Visti nisam uspeo da ga namestim da mi pusta normalan zvuk.

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Spike Traktor 04.05.2009. 23:42 #112013

broj poruka: 223
Traktor DJ studio ti je zakon, i za pocetnike i za profi. Ja sam radio 2 godine u jednom klubu na traktoru, duduse za traktor ako hoces stvarno da postignes dobar efekat, treba ti 5.1 ili 7.1 zvucna (ustvari bilo koja koja ima vise od jednog audio izlaza) i pozeljno je imati externu mixetu (najobicije, dvokanalne sad su skoro dzabe). Ali za zezanje po kuci i kucnim zurkama, sve mozes da zavrsis i na desktopu ili laptopu sa jednim audio izlazom...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60415. Broj poslatih odgovora: 647610.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs