koji je najbolji program za snimanje glasa da ja npr pricam nesto na mikrofonu i posle da ubacim taj glas u neku pesmu?i koji program je najbolji da spojim to sve kako treba ako je mogutje to?
Acid Pro 7 na primer. User-friendly 100% Pomocu njega mozes snimiti i izmixovati glas i muziku. ___________________________________________________________________ Withstand The Fall Of Time
Ti hoćeš svoj glas preko neke postojeće pesme ili ..... ?
Najlakše ti je da postaviš MIC u playback devices, pojačaš koliko ti treba, pustiš pesmu u pozadini, a za recorder izaberi WHAT U HEAR i tako će ti se sve zajedno snimiti.
Inače uvek možeš dodati traku ili paste-ovati jedno preko drugoga. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: bax2003 jedna mala pomoc gde da udjem pa da ja npr pricam nesto tj koju opciju da izaberem u saund forge da bi mi isla i pesma i glas :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60415. Broj poslatih odgovora: 647610. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.