imam malo problemce......Ne mogu da nadjem dobar video joiner ( probao sam ih dosta ).
Naime treba mi program koji ce spajati 2 video snimka. Vecina HD filmova u 720p ili 1080p dolaze podeljeni na 2 dela.....to pravi probleme sa titlovima a i meni je neprakticno posle kasnije obrade.
Prrobao sam vise konertora (kate`s...alok, ultra itd....) naime svi rade jednu prokletu stvar...
PONOVNI encoding + degradiranje audio dela i seckanje zvucnih kanala...svi filmovi su u 5.1 naravno ali posle spajanja se prebacuju u stereo bez ikakve mogucnosti podesavanja ( osim audio bitrate-a )
Nasao sam po SPEC-ifikaciji odlican joiner ( boilsoft video joiner ) jer podrzava sve formate i sto je najbitnije NE RADI VIDEO ENCODING ...znaci samo spoji dva fajla
ali problem sa njim je sto i pored toga sto mi pise da podrzava skoro sve formate(avi, mpeg, wma itd..) vecinu nece da procita + kada spoji dva fajla... dobijem fajl izlazne velcine koje treba ali kada upalim film dobijem samo prvih 3 minuta 47 sec ( uvek isto ) .
Proverio sam bitrate, aspect..framerate , isti su na oba fajla.
Da li neko moze da mi pomogne ili ako zna neki drugi video joiner koji ne radi opet encoding . PUUUNOO bi mi pomogao. hvala
p.s. Baxonja to je za extrakciju mkv i konvertovanje iz mkv...meni treba sammo da spojim 2 fajla bez ponovne konverzije.....Boilsoft V.J to radi ali nesto brljavi ne znam sta je .
To sam i mislio da iskombinuješ, extract, H.264, join, i vratiš nazad sa sve audiom i subovima u mkv. Možda taj tvoj programčić ima frke da iskopa sve i ponovo zakopa u MKV.
Inače postoji MPEG verzija VirtualDub Mod-a. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Jok...nije u pitanju mkv .. :: :: obicno su wmv, mpeg ili avi format... :: :: p.s. Baxonja to je za extrakciju mkv i konvertovanje iz mkv...meni treba sammo da spojim 2 fajla bez ponovne konverzije.....Boilsoft V.J to radi ali nesto brljavi ne znam sta je :: :: Ajd uzdravlje :: ::
hehe E jbg..trebalo bi mi 9 dana da napravim jedan HD kako treba :)...a i nisu mi mkv da bi ih extraktovao.
p.s. sad sam skinuo wmv i mpeg plugin za virtual dub pa cu da vidim nesto..mada nisam nikad radio u njemu.
edit: FENOMENALNO, zavrsio sam sa virtual dabonjom za 4 min, extra sve...HVALA svima koliko vas ima
Ajd uzdravlje
:: :: To sam i mislio da iskombinuješ, extract, H.264, join, i vratiš nazad sa sve audiom i subovima u mkv. Možda taj tvoj programčić ima frke da iskopa sve i ponovo zakopa u MKV :: :: Inače postoji MPEG verzija VirtualDub Mod-a :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: Jok...nije u pitanju mkv .. :: :: :: :: obicno su wmv, mpeg ili avi format... :: :: :: :: p.s. Baxonja to je za extrakciju mkv i konvertovanje iz mkv...meni treba sammo da spojim 2 fajla bez ponovne konverzije.....Boilsoft V.J to radi ali nesto brljavi ne znam sta je :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60415. Broj poslatih odgovora: 647610. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.