Od malopre imam problem sa ovim player-om. Do sad sam normalno pustao mkv fajlove preko njega, a malopre probah da pustim i nece. Samo se skupi, maksimalno i stane, sve je crno. Znaci skupi se, kao kada bilo koji prozor skupljate ili sirite sa onim strelicama na njegovim ivicama.
Avi fajlove i dalje pusta bez problema.
Sinoc sam instalirao Super 2009 converter i neki mkv konvertovao u avi. Od tad nisam pustao mpc, a malopre kad sam probao, nece.
Da li moze nesto do toga da bude?
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
idi na View->Options->Interlnal Filters i tu u levoj listi vidi jel chekirano Matroska...ako nije cekiraj, Applay, zatvori media player pa probaj opet...ako je tu chekiran, onda mozda ima konflikt sa nekim drugim spliterom, pa probaj to da unchekiras...da li mozda imas Haali media spliter instaliran...
Hmmmm, interesantno. Iako sam ranije preko njega pustao mkv, kada sam usao u opcije, matroska je bila uncheck-irana. Check-irao sam, apply i ponadao se da ce sada da radi, ali corak, opet nece. Isto se desava.
Haali media spliter? Sta je to?
:: idi na View->Options->Interlnal Filters i tu u levoj listi vidi jel chekirano Matroska...ako nije cekiraj, Applay, zatvori media player pa probaj opet...ako je tu chekiran, onda mozda ima konflikt sa nekim drugim spliterom, pa probaj to da unchekiras...da li mozda imas Haali media spliter instaliran.. :: :: Overclocking is the way of life!!! :: ::
pa posto su ti video fajlovi ustvari paketi u koje se trpa slika i zvuk i subtajtlovi, onda neko mora to da razdvaja na pojedinacne strimove...e to radi Haali...obicno dodje uz neki kodek pack kao sto je CCCP ako si taj instalirao...probaj da instaliras ovo, mozda resi problem... http://haali.cs.msu.ru/mkv/MatroskaSplitter.exe ail onda u Media Pleyer-u unchekiraj u filterima Matrosku...
Reinstalirao sam K-Lite codec i sve sada radi ok. Imao sam instalaciju na hardu, pa reko ajd da probam i uspelo je :)
Hvala Saske na savetima i pomoci u svakom slucaju.
Pozdrav!
:: pa posto su ti video fajlovi ustvari paketi u koje se trpa slika i zvuk i subtajtlovi, onda neko mora to da razdvaja na pojedinacne strimove...e to radi Haali...obicno dodje uz neki kodek pack kao sto je CCCP ako si taj instalirao...probaj da instaliras ovo, mozda resi problem.. :: http://haali.cs.msu.ru/mkv/MatroskaSplitter.ex :: ail onda u Media Pleyer-u unchekiraj u filterima Matrosku.. :: :: Overclocking is the way of life!!! :: ::
Znam da nije odgovor na pitanje koje si postavio, ali da ti dam savet. Najbolje instaliraj GOM plejer, besplatan je. lak za koriscenje, ima sve zivo opcije i u sebi ima sve najbitnije kodeke. Sto on ne moze da pusti ( pusta sve zivo, i polu-skinute filmove sa neta, i ostecene itd...) moze sigurno VLC plejer. Od kad sam njih instalirao media player classic gotovo da ne koristim. JOLE
Broj postavljenih tema: 60415. Broj poslatih odgovora: 647610. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.