Mi preporucujete za konvertovanje audio fajlova. Ja sam do sada koristio onaj sto dolazi uz nero 9, ali nista posebno. I koji program za konvertovanje videa ja koristim total video konverter ali kad stavim da konveruje u neki malo zahtevniji format on se samo iskljuci a poslednja je verzija 3.20. Unapred zahvalan
Program je kompletno free. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Znaci extra je a jel to freeware ili postoji nesto pro i te fore posto ja to nameravam da `kupim :: :: :: :: :: :: Konvertuje ciglu u crep :: :: http://www.erightsoft.info/GetFile.php?SUPERsetup.ex :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: ::
dakle bax, upravo sam skinuo ovaj konveter i probao...i mogu ti reci da je sranje...za ulazni fajl ne ume da prikaze preview, otvori prozor i bude samo zelena slika...od naprednijih opcija nema nista, pravi duplo vece fajlove od ulaznih iako sam stavio isti bitrejt kao i kod ulaznog fajla, ne ume da uposli vise jezgara procesora...prilicno ocajno...isprobavao sam ga samo za H264, ostalo nisam ni gledao...megui je i dalje za mene number one i number next one...bar sto se tice x264 enkoda...
Takav problem nemam sa trenutno instaliranim K-Lite Codec Pack 4.34 paketom kodeka. Nema šta nisam konvertovao sa njim. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: dakle bax, upravo sam skinuo ovaj konveter i probao...i mogu ti reci da je sranje...za ulazni fajl ne ume da prikaze preview, otvori prozor i bude samo zelena slika...od naprednijih opcija nema nista, pravi duplo vece fajlove od ulaznih iako sam stavio isti bitrejt kao i kod ulaznog fajla, ne ume da uposli vise jezgara procesora...prilicno ocajno...isprobavao sam ga samo za H264, ostalo nisam ni gledao...megui je i dalje za mene number one i number next one...bar sto se tice x264 enkoda.. :: :: Overclocking is the way of life!!! :: ::
ne kazem da ne moze da konvertuje, nego ne radi kako treba...to sto ne moze da uposli vise jezgara i sto pravi fajl sa duplo vecim bitrejtom nego sto je zadato ne moze nikako biti problem instaliranih kodeka, vec do samog enkoder...
I potreban ti je Lame encoder koji raspakujes u isti direktorijum u kojem ti je instaliran Audiograbber. Mozes da ga preuzmes sa ovog linka http://jthz.com/~lame/
Bax nije nesto ovaj konverter ja mu stavim disable video posto konvertujem samo audio a on napise no input strem ili nesto tako. Ali hvala ti u svakom slucaju video jos nisam probao. Skroz sam zaboravio na audio grabber a sad cu da probam i ovaj sto mi je rasha rekao.
Broj postavljenih tema: 60415. Broj poslatih odgovora: 647610. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.