Ovaj sajt videodl.com je stvarno dobar...a sto se tice ove opcije download u real player-u...ja sam izgleda corav ili je nema...posto ne mogu da je nadjem...gdje se tacno nalazi???
Novi Real Player sam skinuo i instalirao,kada pustis spot na you tube,ne povecas ga na full screen,gledas ga dok je u malom prozoru,u desnom gornjem uglu video klipa se pojavi dugme download kada pridjes kursorom desnom uglu.
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: :: Ovaj sajt videodl.com je stvarno dobar...a sto se tice ove opcije download u real player-u...ja sam izgleda corav ili je nema...posto ne mogu da je nadjem...gdje se tacno nalazi?? :: ::
Alive YouTube video Converter Podrzava gomilu formata. Moze odmah nakon downloada da ti spremi fajl za mobilni... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60415. Broj poslatih odgovora: 647610. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.