pokusao sam da instaliram preko window media player 9,i ne ide samo napise ovo:This version of Windows Media Technologies is incompatible with this version of Windows. For more information, view the information at the Microsoft web site. imam windows XP sp3,iskljucio sam neke servise u services.msc.da li je stvarno window media player 10 nekompatibilan sa XP professional version 2002 sp3 v.3311
Moj untouched XP SP3 u startu ima Windows Media Player 11. Odakle tu uopšte WMP 9 ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ja sam u moj XPSP3 bez problema instalirao WMP11. Koliko se sećam XP Media Centar Edition dolazi sa WMP10, a di ga si ti Baxe skinuo taj sa integrisanom 11-kom. Ako nije frka, baci koji link.
To ti je Windows XP SP3 with september updates. Znaš gde toga ima. BB. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: To ti je Windows XP SP3 with september updates. Znaš gde toga ima. BB :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Windows XP x86 SP3 ima WMP 11 (septembarski pa na ovamo) Windows XP x64 SP2 ima u startu WMP 10. Windows Vista SP1 x64 i x86 imaju WMP 11. Winodes Seven x86 i x64 Pre Beta 6801 ima WMP 12 Beta. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Pitam jer sam na Visti 32 bit sp1 pokusao da pogledam tv Pink preko neta i pise install missing plugins you need WMP 11,a ja imam taj WMP!!! Mozda je neka navlakusa...
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: :: Windows XP x86 SP3 ima WMP 11 (septembarski pa na ovamo :: Windows XP x64 SP2 ima u startu WMP 10 :: Windows Vista SP1 x64 i x86 imaju WMP 11 :: Winodes Seven x86 i x64 Pre Beta 6801 ima WMP 12 Beta :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
U kom formatu je to što si pokušao da gledaš ? RealMedia RM, VideoStream... ? Moguće je da fali codec. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Pitam jer sam na Visti 32 bit sp1 pokusao da pogledam tv Pink preko neta i pise install missing plugins you need WMP 11,a ja imam taj WMP!!! Mozda je neka navlakusa.. :: :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!! :: :: :: :: :: Windows XP x86 SP3 ima WMP 11 (septembarski pa na ovamo :: :: Windows XP x64 SP2 ima u startu WMP 10 :: :: Windows Vista SP1 x64 i x86 imaju WMP 11 :: :: Winodes Seven x86 i x64 Pre Beta 6801 ima WMP 12 Beta :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: ::
Au pa ne znam koji je format,ukucaj na google watch tv pink i bilo koji od tih sajtova(osim par prvih,oni su pustili nesto ali to nije bio pink) kojii kliknes mi je trazio WMP 11...
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: :: U kom formatu je to što si pokušao da gledaš :: RealMedia RM, VideoStream... ? Moguće je da fali codec :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Pitam jer sam na Visti 32 bit sp1 pokusao da pogledam tv Pink preko neta i pise install missing plugins you need WMP 11,a ja imam taj WMP!!! Mozda je neka navlakusa.. :: :: :: :: :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!! :: :: :: :: :: :: :: :: Windows XP x86 SP3 ima WMP 11 (septembarski pa na ovamo :: :: :: Windows XP x64 SP2 ima u startu WMP 10 :: :: :: Windows Vista SP1 x64 i x86 imaju WMP 11 :: :: :: Winodes Seven x86 i x64 Pre Beta 6801 ima WMP 12 Beta :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
probao sam: wmp11-windowsxp-x86-enu.exe i prihvatio je,samo je trazio da ukljucim System Restore Service,i kad sam ukljucio odradio je instalaciju.sve ovo sam radio da pogledam film:Underworld 3 Rise of the Lycans [2009 leaked screening]DvDrip.wmv,medjutim nece da pusti tu `wmv`ekstenziju hvala svima
Broj postavljenih tema: 60415. Broj poslatih odgovora: 647610. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.