Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Obrada video materijala i zvuka
mkv video edit...?
STRANA 1 OD 1
budrak mkv video edit...? 21.12.2008. 22:01 T13942

status: user
broj poruka: 250

Veliki pozdrav forumasima!
Trazio sam po forumu da mozda vec nije bila tema ali nisam uspeo da nadjem,pa vas molim ako neko zna da mi kaze sa kojim programom mogu da iz jednog filma u MKV formatu izvlacim(formiram) samo delove koje zelim? npr. da napravim klip koji pocinje od 10-tog minuta i traje do 20-tog minuta nekog odredjenog filma koji traje 2 sata...
UNAPRED VELIKO HVALA...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
obradmi Posto ti je matroska kontejner 21.12.2008. 22:16 #84927

broj poruka: 7729
bilo bi dobro da ga stavis u avi kontejner sa programom Media coder http://mediacoder.sourceforge.net/ , pa ga onda seci sa avi mpeg splitter ili sa Nero Vision.
BataCele ... 21.12.2008. 22:19 #84928

broj poruka: 1532
Na Google ukucaj otprilike (ili sta slicno):

convert mkv to avi

Odaberi program, download i upotrebi ga za konverziju u AVI format. Potom upotrebi VirtualDub za isecanje delova filma.

Tako sam uradio i bilo je lako. Ponudjenih programa je bilo masa, ne secam se koji sam koristio.

У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.

budrak re: 21.12.2008. 22:27 #84931

broj poruka: 250

dobro,ali da li ce mi ostati visoka rezolucija kada prebacim MKV u AVI? ja bih da zadrzim visoku HD rezoluciju MKV formata... u tome je poenta...
-ShonE- RE 21.12.2008. 22:28 #84932

broj poruka: 3529
Mozes bez problema da ga editujes sa VirtualDub-om i da radis sta ti je volja, ima caka, proguglaj malo naci ces, i ja sam.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Nikopol74 mkv toolkit... 21.12.2008. 22:45 #84936

broj poruka: 362
...sve sto ti treba za mkv HDTV filmove. Prost je za provaljivanje, imas da oznacis do kojee sekunde, minuta i sata pa nadalje. Radi xtra. Nema gubitaka nijedne vrste jer sluzi za secenje. Ja ga licno koristim kad stavljam HDTV 8gb na 2x4gb, da ne bi bacao pare na 9gb diskove od 150din. Izuzetno je mali i cak smatram da je efikasniji od virtualdub-a koji je inace kralj nad kraljevima, ali za mkv je to mkv toolkit

p.s. PLUS DZABE JE:) (googliraj, naci ces ga jako brzo)

life`s a bitch...and then you die.
-ShonE- re 21.12.2008. 23:46 #84948

broj poruka: 3529
Aj da dodam jos jedan programcic, takodje prost i iskljucivo za seckanje mkv-a, totalno zaboravih na njega, a svakodnevno ga koristim.

mkvmerge GUI

besplatan, verzija koju ja koristim je 1.8.1, inace u potpunosti edituje mkv fajlove, tako da iz njih mozes da recimo brises i subtitle i zvuk, sto svakako znaci da bi se smanjila velicina fajla, recimo kod filmova koji imaju vise zvukova za razlicita govorna podrucja, a kvalitet se ne menja.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ljiljana74 odgovor 23.01.2009. 08:28 #91442

broj poruka: 2

pratim programe al poludim kad ne mogu da nadjem neki

ljiljana74 odgovor za mkv brzo radi extra prebaci film za 10 minuta 23.01.2009. 08:33 #91443

broj poruka: 2

pratim programe al poludim kad ne mogu da nadjem neki

http://cypruswarez.com/ trazi na ovom sajtu mkv to avi converter v3.2 key je HSN.C3r i 51897628
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60415. Broj poslatih odgovora: 647610.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs