Da li neko miože da mi kaže kako da podesim ovu glupost...Ima kašnjenje veliko,čak i kad se i ulazne i izlazne latencije smanje...Prosto mi je nemoguće da sviram sa onolikim kašnjenjem...Imam integrisanu zvučnu na AMD 690G čipsetu...Kad stavim na Realtek WDM out ima neki idiotski zvuk kao da talasa ili tako nešto... Open source software rules!!!
Druze ne znam sta da ti kazem sem toga da je ortak zbog takvih programa morao da kupi prvo Audigy i na karaju eksternu EMU kartu, jer nikako nije mogao da se izbori sa latencijama na integrisanoj, uvek je imao kasnjenja... Sa Audigy-jem je bilo malo bolje ali je tek eksterni EMU resio problem.
...stavi Asio 4 all drajvere i resices problem sa latencijom...to su alternativni asio drajveri i pravo su resenje za jeftine i integrisane karte...sigurno ces srediti problem sa latencijom...ili izdvoji stotinak evrica ikupi neki Line 6 Tone Port i resio si sve probleme sa sviranjem gitare...
Da izdvoji STOTINAK jura za Line 6 Tone Port!!!!! Pa za te pare moze da kupi celu gitaru pa nek` drombulja uzivo dok mu prsti ne oteknu!!!!!!
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: :: ...stavi Asio 4 all drajvere i resices problem sa latencijom...to su alternativni asio drajveri i pravo su resenje za jeftine i integrisane karte...sigurno ces srediti problem sa latencijom...ili izdvoji stotinak evrica ikupi neki Line 6 Tone Port i resio si sve probleme sa sviranjem gitare.. ::
Broj postavljenih tema: 60415. Broj poslatih odgovora: 647610. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.