imam poblem oko exporta. Da li neko zna kako ovo cudo funkcionise. Desava se sledece: Zavrsim svoj projekat sve podesim izrenderujem i odem na file export pa media i tu podesim avi ili mov u dv kvalitet. Podesim gde da se snimi i kliknem na ok. E meni se pojavi export data i to traje 2. sec. i nista. Na kompu nema fajla nema nista.
Verovatno imas problem sa kodecima... Ukloni Premier, ukloni kodeke, instaliraj neki pack tipa k-lite, pa onda instaliraj Premier i probaj ponovo.
Anyway, da ne kucam ovde kao ludak, izbunario sam video u kojem mozes lepo da vidis podesavanja pa cu kada ga upload-ujem na rapid da postavim ovde link... Skini, odgledaj pa javi ako je pomoglo.
Broj postavljenih tema: 60415. Broj poslatih odgovora: 647610. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.