Koja su vasa iskustva sa ovim vrlo mocnim programom? Koju karticu bi mi preporucili da bi se sum sveo na neki minimum,a da nije profi(koje su mi inace preskupe),dakle neka koja se moze nabaviti kod nas za neku realnu cenu.
...vise nego dobra...Koristim od kada je izasao i samo reci hvale...Uz Asio4All drajvere shljaka nenormalno dobro a za kartu (bar ja to koristim) evo linka...
oko 1500 din i vozi....Inace Guitar Rig radi samostalno ali i kao VST Plugin...ah da...pojacalo mi vise nije u kuci,...naprosto pored Riga ne treba!!..::) U zdravlje
I ja se slazem sa tobom.Koristio sam verziju 2.01,a od pre par meseci 3.0(koi je stvarno vrh),pa sve to skupa preko SteinbergCubaseSX311.944.Uz Asio 4 all sam sve to sveo na lanency oko 2ms.
...kacim i bass redovno....Podesavanja postoje u malom softveru koji se pojavi u CPanelu po instalaciji....nista nisam dirao latencije sve je automatski odradio...i meni sve radi savrseno....E sad ima sranje vezano za tu karticu....Ne radi na x64 sistemima...Ne postoje drajveri naprosto...Na njihovom sajtu navode Januar 09 kao datum za izlazak drajvera koji ce podrzavati 64bitne sisteme....I to cenim kao jedinu manu...
Broj postavljenih tema: 60415. Broj poslatih odgovora: 647610. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.