Koji od ovih je najbolji za prenosnike na usb stik posto imaju u sebi sve potrebne kodeke a i mogu se apdejtovati preko interneta????????????? Vazno je da pusta sto vise sadrzaja ali i da ne zeza i ne baguje.
Imas sve ovo osnovno sto koriste svi obicni korisnici + za zahtevnije ako nema kodeke ponudi ti da ih skines sa neta... i uvek su safe tj. bez virusa, spajvera, itd. ...
Ja koristim GOM vec duze vreme i do sada mi se desilo samo jednom da nije imao kodek pa je ponudio da ga skine sa neta, a u pitanju je bila stvarno neka egzotika. Kolega je donosio na posao VLC portable i znam da je imao nekih problema sa citanjem titlova. Gom radi savrseno i posto njega koristim KM nisam ni probao.
Broj postavljenih tema: 60415. Broj poslatih odgovora: 647610. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.