A najbolji je Nero Show Time po meni ja sam ga uz Nero instalirao i sve pusta, znaci svaki video moze da pusti i ima kodeke i za zvuk i sve, po meni je najbolji.
:: Stari dobri MV2PlayerPlus u kombinaciji sa K-Lite codec pack, da uzivaš u gledanju filmova i da ti ne padne na pamet da bilo sta drugo probaš! :: :: :: :: ::
I dalje Mv2 za DVIX a moze i BS, za ostalo K-lite mega codec pack, npr.moze da otvara rmvb fajlove jer ima vishe codeca od k-lite codec packa. Ponekad ali stvarno u retkim situacijama KM.
To se i ja pitam? Da li su prestali da razmišljaju da ga nadograde ili je ova poslednja verzija toliko dobra da moze ovoliko da traje! Ja sam sa njim prezadovoljan, nikada nisam imao problema pri reprodukciji DiVX filmova. Automatski prepoznaje Subtitle(nemoras rucno da ga pokreces kao kod nekih), ima dosta opcija za podesavanje kako slike tako i zvuka. Sve komande su na dohvat ruke i jednostavan je za rukovanje. Ja mu jedino promenim default skin, koristim neki Pionner koji je veci i pregledniji.
Media Player Classic za sve osim DVD-a. Za DVD - CyberLink PowerDVD 8. A za audio fantastični AIMP 2.50. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
MV2 je najbolji,lak i logican za koriscenje, ima sve opcije koje ce ti ikad trebati i koje imaju svi ostali plejeri zajedno. VLC media player pusta sve zivo, i ostecene i polovicne i fajlove koje nijedan drugi player nece da pusti. Treba ga imati instaliranog JOLE
Jos jedan glas za GOM plejer i ne treba nikakav kodek pak, svira i ostecene fajlove koje ostali nece ni da ucitaju. Ako je titl istog naziva kao AVI ucita se automatski.
BS ne koristim zato sto je adware, a i iznervirao me davene 2002 i od tada nece na moju spravu, MV2 mi je rogobatan. Pre GOM-a sam koristio MDVD ali se on vise ne razvija.
Onako usput GOM svira i MKV jeste da ponekad stucne ali ga svira bez problema.
A sto se tice muzike QCD v4.51 i naravno instaliran nucleo skin, covece kakav melem za oci, a opterecenje procesora zanemarljivo.
Snimao sam nesto na leadtek-u TV2000XP expertu u uncompressedAVi formatu pa u kom je najbloje programu najbolje da obradim to sto sam snimao, da obrisem reklame i ako je moguce nekako da poboljsam kvalitet snimka. Pitanje sa ovom temom nema veze ali....
Broj postavljenih tema: 60415. Broj poslatih odgovora: 647610. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.