Imam problem sa kompom...Desawa se na wise nacina... 1. Desawa mi se da udjem u neki folder u kome se nalaze neki filmowi, windows mi se zabaguje i pogasi swe prozore i swe wezano za windows 2. Ocu da pustim film i uzmem ikonu da prewucem u player, isto se desi...swe se pogasi,ostane samo pozadina,i onda se wrati swe (takodje mi u tray-u swe pogasi i onda opet dize ali neke programe ne wrati)... Dajte mi resenje sta moze da bude i kako to da resim... Hwala
Imao sam i ja takvih cuda killuj u task manageru process ex-plorer.exe, on te vrti, ili uzmi neki antivirus i to izbrisi, imas Aviru free otkriva viruse iako ne postoje, ako ti se to desava samo gde su filmovi onda je do kodeka kao sto je Machine rekao, a ako je tako u svim folderima onda ovo sto sam ti ja rekao,...
Broj postavljenih tema: 60415. Broj poslatih odgovora: 647610. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.