Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Obrada video materijala i zvuka
Programi za mix-anje?
STRANA 1 OD 1
TheGame Programi za mix-anje? 08.10.2008. 22:09 T12449

status: user
broj poruka: 719

Da li znate mozda da mi preporucite neki program za mix-ovanje.npr.da od 5-6 pjesama napravite jedan mix koji traje 20-30 minuta.Samo mi nemojte preporucivati soundforge osim ako ne znate nacin da zaobidjem registraciju ili da mi pomognete da je popunim.(zip code)

Unapred Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 08.10.2008. 22:20 #74236

broj poruka: 9121
Imas onaj bagljavi Virtual DJ, ali nadam se da ima nesto bolje za ziku, a ako zelis da povezujes pesme ja mislim da to moze i u Movie Maker-u, mislim,...

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Djuraway MP3 Joiner 08.10.2008. 22:21 #74237

broj poruka: 202

http://www.pistonsoft.com/mp3-joiner.html
gile23 ... 08.10.2008. 22:30 #74239

broj poruka: 9121
A da ne bih otvarao novu temu, da li znate neki bolji mixer od ovog Virtual DJ-a, kazu da nije los ARP 2600, ali to je replika nekog starog sintisajzera u obliku programa, koji se sad prodaje za 10000+ dolara kao antikvitet (neki i sviraju na njemu), vise se ne proizvodi,...

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
TheGame Re:Gile23 08.10.2008. 23:01 #74246

broj poruka: 719

Takvih programa imas koliko hoces.Ja volim da koristim Virtual DJ zato sto mi je jednostavan i svidja mi se interfejs.Ne znam kakvih problema ti imas sa svojim ali moj radi savrseno dobro.Umalo zaboravih za ostale programe.Imas:Traktor 3,ACID,EJay,Fruity Loops,a evo i nekih profesionalnih programa:Reason,Cubase,Logic,Sonar,Cakewalk.......Vjeruj mi svaki je nauka za sebe koliko imaju opcija.

endrem mixanje... 08.10.2008. 23:42 #74252

broj poruka: 224
Od vecine programa za mixanje koje sam probao,ubeljivo najbolje se pokazao MixMeister Fusion,prosto neverovatno kako miksuje sa brdo odlicnih opcija...
Link http://www.mixmeister.com/products_mmfusion.html

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60415. Broj poslatih odgovora: 647610.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs