Jel moze neko da mi napise kako da povezem xbox 360 sa kompom? Koji kabal,program ili nesto sl. mi treba da ih povezem. Moze i neki forum gde pise nesto o tome!
Malo neodređeno pitanje. Možeš sa ovim kablom A/V kablom koji se uz njega dobija: PbPrY, Copmposite + Audio L-R na kompjuterski monitor koji ima takve ulaze, ili u TV karticu a možeš i da se igraš sa lemilicom a ovo ti je šema njehog izlaza http://img382.imageshack.us/img382/8585/xbox360rgbbl8.gif
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Ali ova pitanja su fenomenalna.. Moze neki forum? Pa jel moguce da niko nije cuo za Google je*eni..!!!!!!!?????!!!????
:: Jel moze neko da mi napise kako da povezem xbox 360 sa kompom :: Koji kabal,program ili nesto sl. mi treba da ih povezem :: Moze i neki forum gde pise nesto o tome :: ::
X360 moze na bilo koji monitor, postoji VGA kabl za njega.
:: Ali ova pitanja su fenomenalna.. Moze neki forum :: Pa jel moguce da niko nije cuo za Google je*eni..!!!!!!!?????!!!??? :: :: :: :: Jel moze neko da mi napise kako da povezem xbox 360 sa kompom :: :: Koji kabal,program ili nesto sl. mi treba da ih povezem :: :: Moze i neki forum gde pise nesto o tome :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.