Kupio bih sestrinim klincima ovu konzolu.Interesuje me gde je mogu naci u Beogradu,koja je cena,ima li ta prodavnica svoj sajt,treba mi broj njihovog telefona.posto im ja moram rezati igrice treba mi savet koji rezac da kupim.Hvala.
Hvala.Snasao sam se,nazvao sam Virtual,cene su 35ooo i 45 000.Naravno u zavisnosti od velicine harda.Dvoumim se samo koji da uzmem.Koliko sam shvatio hard za sada samo sluzi za snimanje a ne za instalaciju.
S novim dashboardom moze da se instaliraju igrice na HDD! Ja sad razmisljam da promenim taj HDD od 20 Gb na 120 Gb. Zato da bi sto vise igrica stane na njemu i posle nece mi citati sa diska. Bice i brze ucitavanje i stitim laser od citaca...
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.