Zanima me da li neko ima iskustva sa ovom konzolom, u konzoli je ugradjen cip za kopije, konkretno me zanima kako da saznam koji je cip u pitanju, sve to zbog daljeg update-a istog.
Jednom sam se zezao sa tom konzolom i oduševio se. Elem odem ja do ortaka da isprobamo wii i prvi zbun opa, bežični kontroler. Reko baš fino napredujemo sa ovom tehnologijom. Dalje uznem ti ja da probam tenis i sad sve regularno pritišćem dugmiće(tj onaj sa prednje strane) da serviram lopticu. Kad neće. Reko ja nemere to bez kabla, a ortak kaže uzni i zamani. E tu sam se oduševio stvarčicom. Trip je do jaja, mlatiš ko blesav, a lik na ekranu precizno prati tvoje pokrete. Samo sam tu igru probao ali sasvim dovoljno da se oduševim. Mada nije za manje prostorije mož da klepiš nekog od ukućana po vugla. Još ako igrate jedan protiv drugog može doći i do tuče:P Cena je 27 800din, što je znatno manje od PS3(55 000din). Naravno i sama konzola je slabija od PS3, ali nudi istinsku zabavu, za razliku od PS3 koji zaslepljuje grafikom al su komtroleri i dalje ko sa PS1. Grafika je zasnovana na ATi karti, kućište je elegantno belo. Što je najbolje od svega Wii stvarno može biti zabava za celu porodicu(i klinci i matorci mogu zajedno da pikaju tenis, do četiri igrača). Sad čini mi se da konzola dolazi samo sa jednim kontrolerom, mada dodatni nisu mnogo skupi. Podatak: prodavanija je od PS3 u svetu. Između ostalog možeš i sam da je isprobaš u Beosoftu oni su im generalni zastupnici(eto napravih im reklamu:). P.S. zaboravih, ovo za čipove nisam proveravao. a sta ti ja znam...
Hah! Sve si ti to lepo ispricao i objasnio, ali ja to vec sve znam, btw kuci posedujem jedan primerak Wii-a. .) Da jeste zabava, jeste, i te kako, golf je vrhunski dozivljaj. Nego, cip, za cip me interesuje ljudi, kako da znam koji se nalazi u konzoli, a da je ne otvaram zbog garancije!
:: Jednom sam se zezao sa tom konzolom i oduševio se :: Elem odem ja do ortaka da isprobamo wii i prvi zbun opa, bežični kontroler. Reko baš fino napredujemo sa ovom tehnologijom. Dalje uznem ti ja da probam tenis i sad sve regularno pritišćem dugmiće(tj onaj sa prednje strane) da serviram lopticu. Kad neće. Reko ja nemere to bez kabla, a ortak kaže uzni i zamani. E tu sam se oduševio stvarčicom. Trip je do jaja, mlatiš ko blesav, a lik na ekranu precizno prati tvoje pokrete. Samo sam tu igru probao ali sasvim dovoljno da se oduševim. Mada nije za manje prostorije mož da klepiš nekog od ukućana po vugla. Još ako igrate jedan protiv drugog može doći i do tuče: :: Cena je 27 800din, što je znatno manje od PS3(55 000din). Naravno i sama konzola je slabija od PS3, ali nudi istinsku zabavu, za razliku od PS3 koji zaslepljuje grafikom al su komtroleri i dalje ko sa PS1. Grafika je zasnovana na ATi karti, kućište je elegantno belo. Što je najbolje od svega Wii stvarno može biti zabava za celu porodicu(i klinci i matorci mogu zajedno da pikaju tenis, do četiri igrača). Sad čini mi se da konzola dolazi samo sa jednim kontrolerom, mada dodatni nisu mnogo skupi. Podatak: prodavanija je od PS3 u svetu. Između ostalog možeš i sam da je isprobaš u Beosoftu oni su im generalni zastupnici(eto napravih im reklamu:). :: P.S. zaboravih, ovo za čipove nisam proveravao. :: a sta ti ja znam.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.