Pitala me komsinica sta je potrebno da bi na njenoj Soni dvojci mogla da gleda filmove,slusa muziku...a ja pojma nemam. Zena je u penziji,sama je i jedino sto ima je taj Soni na kom pika igrice po ceo dan,pa bih jako voleo da je obradujem tako sto bih joj dao odgovor.Please help!
DVD i audio diskove moze da gleda normalno. za divX i mp3 diskove potreban joj je softver. ne bi znao da ti kazem ime tog softvera, mozes da probas da izgooglas recimo `divx software for PS2` ili sa slicnim upitom, ili da potrazis po stranim forumima, ili na kraju krajeva da odes u neku radnju koja se bavi prodajom sonija i da ih zamolis da ti daju kopiju tog diska i da ti naplate
:: Pitala me komsinica sta je potrebno da bi na njenoj Soni dvojci mogla da gleda filmove,slusa muziku...a ja pojma nemam. Zena je u penziji,sama je i jedino sto ima je taj Soni na kom pika igrice po ceo dan,pa bih jako voleo da je obradujem tako sto bih joj dao odgovor.Please help
Dooooco,brate koliko ti ta komsinica ima godina kada je u penziji??Mozda je neka prerana??
zao mi je te zene.Ima 66 godina i nikog zivog na ovom svetu. Ceo njen zivot je taj Sony, zato bih bas voleo da joj resim taj problem,a o Soniju nemam pojma,pa zato pitam VAS!!!!!!!!!!!!!!!
Zavisi da li ima ugradjen chip za kopije...u svakom slucaju moze odmahda ubaci originalne dvd filmove ili muziku i da gleda odmah a za divx, ps2 nije prerdvidjen ali moze da se gleda pomocu nekih programcica...
`Load this package, burn the files on CD-R(W) with Nero using 8+3 filenames, ISO9660 charset and mode2/XA.
:: :: program pa cemo videti sutra :: :: Sawitch-izvinjenje prihvacen :: ako nista ne uradis, javi. pa cu ja videti da napravim iso image posto imam i sony 2 i program za divx, mozda ne kao na linku sto ti je ognjeni dao, al u svakom slucaju sljaka, pa cu da sharujem negde pa ti skini
`Program za divx` moze da bude reality media player ili SMS player.
:: :: :: :: :: :: :: program pa cemo videti sutra :: :: :: :: Sawitch-izvinjenje prihvacen :: :: :: ako nista ne uradis, javi. pa cu ja videti da napravim iso image posto imam i sony 2 i program za divx, mozda ne kao na linku sto ti je ognjeni dao, al u svakom slucaju sljaka, pa cu da sharujem negde pa ti skini
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.