Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Igrački rekviziti i konzole
Original Sega 16-bit
STRANA 1 OD 1
Tjewap Original Sega 16-bit 01.02.2008. 01:56 T7909

status: user
broj poruka: 172
Koliko bi kostala Originalna Sega 16-bit konzola sa jednim joystikom, par ketridza i dodatkom da mogu da se pikaju i one zute diskete sa terminatora i sl. Mislim konzola je za muzej ali da li moze dostignuti neku solidnu cenu bas zato sto je matora i retko ko ima to cudo da i dan danas radi

.......................................................................
Psihijatri zavide pevacima turbo - folka na broju pacijenata!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud Ma daj 01.02.2008. 02:35 #42062

broj poruka: 3742
mislim nemoj da smo ne ozbiljni
jeste matora ali ona realno nema nikakvu cenu trenutno. Ono moz je prodas za 800 din.

a sta ti ja znam...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 01.02.2008. 07:34 #42068

broj poruka: 12796
Ne zaboravi da cela kolekcija igara ima na netu besplatno i otprilike Pentium 1 moze da ih pusta, tako da tesko da to nekome treba

Tjewap :) 01.02.2008. 10:16 #42072

Razumem ja sve to ali mislio sam na sentimentalnu vrednost. Ja sam uz nju odrastao. Svakog dana sam spaljivao po jedan adapter od 12h igranja. Nisam se ja ni nadao da uzmem vise... cisto pitam za misljenje

Ognjeni ..... 01.02.2008. 11:24 #42078

broj poruka: 4521
Sega rulez :)...secam se kako sam kao klinac przio na segi....comix zone, donald duck njinja...Tjewap secas li se one igre sto je na prednjoj strani kutije igre pisalo da ko god ikad uspe da predje tu igru dobice automatski 25 000 $ ( onaj robot sto ide i puca, nesto se na t zvala, zaboravio sam)...e pa nju sam presao za 45 minuta :)......Jos uvek negde imam nintendo 64, bas mi zao sto sam prodao segu..jes da se ne igram vise ali sentimentalna vrednost

Ajd uzdravlje :)

Daum ... 01.02.2008. 11:29 #42081

broj poruka: 12796
Cuvaj bre to. Meni je zao bas sto sam moju dao davno ko zna kome.
pajsgudgud Re: ..... 01.02.2008. 11:33 #42082

Ta igra se zove Vector onaj robot sto je napravljen od zelenih loptica.
A aladina boogerman, final fight, MK 1 2 3, top gear2,
a sta ti ja znam...

:: Sega rulez :)...secam se kako sam kao klinac przio na segi....comix zone, donald duck njinja...Tjewap secas li se one igre sto je na prednjoj strani kutije igre pisalo da ko god ikad uspe da predje tu igru dobice automatski 25 000 $ ( onaj robot sto ide i puca, nesto se na t zvala, zaboravio sam)...e pa nju sam presao za 45 minuta :)......Jos uvek negde imam nintendo 64, bas mi zao sto sam prodao segu..jes da se ne igram vise ali sentimentalna vrednost
::
:: Ajd uzdravlje :)
pajsgudgud Re: ..... 01.02.2008. 11:34 #42083

Ta igra se zove Vector onaj robot sto je napravljen od zelenih loptica.
A aladina boogerman, final fight, MK 1 2 3, top gear2,
a sta ti ja znam...

:: Sega rulez :)...secam se kako sam kao klinac przio na segi....comix zone, donald duck njinja...Tjewap secas li se one igre sto je na prednjoj strani kutije igre pisalo da ko god ikad uspe da predje tu igru dobice automatski 25 000 $ ( onaj robot sto ide i puca, nesto se na t zvala, zaboravio sam)...e pa nju sam presao za 45 minuta :)......Jos uvek negde imam nintendo 64, bas mi zao sto sam prodao segu..jes da se ne igram vise ali sentimentalna vrednost
:: Ajd uzdravlje :)
Tjewap Dobra stara Sega 01.02.2008. 11:44 #42085

Secam se tog robota :) Alo `Sonic` je zakon... znaci secam se kako sam ga igrao po dan i noc... ima ona staza pod vodom pa kad treba da stignes do nekih mehurica da bi disao, a cale i keva gledaju kako igram i ona muzika kada odbrojava 10 sec. pre nego sto ces da se udavis samo cujem iza sebe matorce kako se guse zajedno sa Sonicom, pa `Anamaniacs` pa onaj Jimy Worm onaj crvic... pa Street Fighters, Terminator, Neki tamo brzi Gonzales i klanjam se Bugermanu LOL... to je bilo extra zezanje. Secam se kada sam negde navatao Sonic 3D ali za neku drugu konzolu pa smo ja i buraz prelemili plocicu pa budzili i igrali smo 3D Sonic na Segi. Ja imam dve Sege samo nemam pojma gde su mi. Negde calo to zaturio. . iz 96-e koja je kostala 1000 maraka i jedna sad skorije pre 4 - 5 god sa tim dodatkom za zute diskete. Od one matore je ostaala samo ploca... kuciste je otislo odavno... vise lici na howercraft nego na segu :)

PS: Jel znate bre gde mogu da skinem igrice za Segu i da ih drndam na kompu? Trazio sam ali ima samo novije 3D zezalice... meni treba bas ono staro iz 90-ih

srdoch ajoj nostalgija 01.02.2008. 12:08 #42087

broj poruka: 1260
@pajsgudgud - tačnije igra se zvala VectorMan, i zar nije nagrada bila 100.000$ koliko se sećam...

@Tjewap - traži bre preko torrenta SegaGenesis Emulator i naći ćeš sigurno, milion ljudi to ima

Pozdrav svima!!!
Tjewap TNX 01.02.2008. 12:11 #42088

@srdoch - fala... fala

markopvict Re: Dobra stara Sega 01.02.2008. 12:23 #42093

broj poruka: 4515

Jbt ista prica.... matroci to primaju k `srcu Jeste bilo dobrih igara u to vreme....

...............................................................

Oslepecemo od kompjutera ! ! !

:: S Alo `Sonic` je zakon... znaci secam se kako sam ga igrao po dan i noc... ima ona staza pod vodom pa kad treba da stignes do nekih mehurica da bi disao, a cale i keva gledaju kako igram i ona muzika kada odbrojava 10 sec. pre nego sto ces da se udavis samo cujem iza sebe matorce kako se guse zajedno sa Sonico
MaliAbner 3.78 Eura ni cent vise... 01.02.2008. 12:30 #42095

broj poruka: 7769
To je vise za muzej nego sto ima upotrebnu vrednost pogotovu sto se sve igre za nju mogu naci i preko emulatora igrati na PC-u.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

Tjewap Re: PROBLEM!!! 01.02.2008. 12:36 #42097

Joj brate skinuo sam neki Sega_Genesis_MegaDrive_Emulator_75_games_-_HUSSEY[www.btmon.com]
i pokrenuo ga i istog trenutka je izbrisao sve torrente koji su se vec skidali. Ima ih 10-ak mnogo bitnih i na po 80% ili 90%. Odmah sam izbrisao i ovaj otrrent i na listi za down nema niceg ali bata jos uvek meri u donjem desnom uglu kao da skida nesto samo sto je resetovano i ukupno je skinu oko 300kb. Da li postoji neko resenje? Mnogo mi je bitno

:: @pajsgudgud - tačnije igra se zvala VectorMan, i zar nije nagrada bila 100.000$ koliko se sećam..
:: @Tjewap - traži bre preko torrenta SegaGenesis Emulator i naći ćeš sigurno, milion ljudi to ima
:: Pozdrav svima!!!
Ognjeni .... 01.02.2008. 14:11 #42117

EMULATIONGALAXY.CO.YU tu ima svega + linkovi ka jos boljim stranim sajtovima....ko voli nek ..uziva....daaa vector man :)....ma ne znase koja je bila bolja igra od koje..to je bila uzivancija....pa dune, prva strateija..eh...

MaliAbner A pre toga si imao problem sa telefonom... 01.02.2008. 15:08 #42124

broj poruka: 7769
Ti si kolega rodjeni magnet za malere.
Prestajem da ti odgovaram da i mene ne zadesi neki... e j.bi ga bas sad...

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

pajsgudgud Re: ajoj nostalgija 01.02.2008. 16:35 #42131

da da tacno VectorMan ih kad je to bilo. I ja isto mislim da je nagrada bila 25 000USD
a sta ti ja znam...

:: @pajsgudgud - tačnije igra se zvala VectorMan, i zar nije nagrada bila 100.000$ koliko se sećam..
:: @Tjewap - traži bre preko torrenta SegaGenesis Emulator i naći ćeš sigurno, milion ljudi to ima
:: Pozdrav svima!!!
Ognjeni Re: Re: ajoj nostalgija 01.02.2008. 18:17 #42136

:: da da tacno VectorMan ih kad je to bilo. I ja isto mislim da je nagrada bila 25 000US
:: a sta ti ja znam..
:: :: @pajsgudgud - tačnije igra se zvala VectorMan, i zar nije nagrada bila 100.000$ koliko se sećam..
:: ::
:: :: @Tjewap - traži bre preko torrenta SegaGenesis Emulator i naći ćeš sigurno, milion ljudi to ima
:: ::
:: :: Pozdrav svima!!

100% je 25 000 bila....lopuze, to je samo fora bila...gdee suu mooji novcii :)
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs