Pozovi prodavca psp-a(tj prodavnicu u kojoj si ga kupio) i trazi da ti daju broj ovlascenog servisa oni bi trebali da imaju nove baterije. a sta ti ja znam...
PSP cu dobiti iz Austrije za koji dan, drugar koji ga je tamo uzeo kaze da nemaju dodatne baterije. Takodje sam pozvao beosoft da pitam, i neki game-s koji rade sa konzolama pa nemaju.
Znaci dodatni pitanje, jel ima kod nas ovlasceni servis za PSP?
Iskopao sam neki servis u Novom Sadu, Japan Elektronik Centar. Kazu da su zvanicni zastupnici za PSP kod nas. Imaju baterija od 1800mah ali su mi preskupi, kazu 65 eura baterija.
Nasao na jos jednom mestu: BLIC BATTERY SHOP, NOVI SAD, TC Hotel Vojvodina 2200mAh - 3390 din. I dalje mislim da je skupo, ali bar su jeftiniji od ovih gore.
TO su ti namenske baterije, ova druga ti je i jaca za 400mAh a kosta manje...pitaj u Sony World-u ili Beosoft-u
- R a v e n L o r d -
:: Nasao na jos jednom mestu :: BLIC BATTERY SHOP, NOVI SAD, TC Hotel Vojvodin :: 2200mAh - 3390 din :: I dalje mislim da je skupo, ali bar su jeftiniji od ovih gore :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.