Klinci hoce da igraju fudbal na PC-ju - FIFA 07 (ili 08 ) a na omotu pise da podrzava neki dual gamepad. Poenta je da igraju jedan protiv drugog a da ne lupaju po tastaturi! Sta da trazim po prodavnicama?
http://www.thrustmaster.com/product.aspx?ProductID=27&PlatformID=5 ja ih koristim vise od tri godine. Kada izracunas kvalitet i cenu matematika je prosta. Ako ti je skupo a ti im kupi najeftiniji za 600 dinara koji nece ni 2 meseca da izdrazi....matematika je prosta P.S. U oba slucaja se govori u normalnom svakodnevnom igranju a ne bacanje po sobi i sutiranje u cosak....Pozdrav !!!
od logitech-a, jeste da za tu cenu mozes kupiti bar 3-4 obicnija, ali ovaj ima sve sto treba +trajace zauvek, bar meni traje vec par godina, a preziveo je svasta, bez ogrebotine logitech u svakom slucaju
Logitech Rumblepad™ 2 Double Vibration Feedback Gamepad...Ja imam 2 komada i prezadovoljan sam i to sam uzeo tek kad su se pojavili.Nema sta da te buni ovo je pravi izbor i najkvalitetniji.Imas i noviji model sad ali tebi to ne igra ulogu.Evo pogledaj o cemu je rec.
Pod tim Dual se podrazumeva Joypad sa dve analogne palice. Moj ti je predlog da pazariš PlayStation-USB adapter i dva PlayStation DualShock Joypad-a. Prednosti su višestruke : 1. uz pomoć adaptera priključuješ dva joypad-a na jedan USB port 2. koristiš najkvalitetnije dizajniran joypad ikad (zašto SONY ne menja dizajn svojih joypad-a već skoro 15 god. zato što je neprevaziđen, a svi ga kopiraju) 3. ovo rešenje (2 joypad-a + adapter) ti je povoljnije od jednog kvalitetnog joypad-a za PC
Ja ovu kombinaciju koristim već 5 godina sa DualShock joypad-ima od mog PlayStation keca starog 10 godina i još uvek sve radi perfektno. Da ne pominjem da su danonoćno rabljeni godinama svakim novim izdanjem PES-a, tada WE-a. Apsolutna preporuka!
Daleko od toga da neki joypad-i za PC nevaljaju, konkretno, ovaj poslednji SkyFire-ov Logitech sam lično probao i oduševio se kvalitetom. Bolji od tog za PC još nisam video a i dizajn mu je najsličniji PlayStation Joypad-u ali on i košta. Iskreno, nijedan joypad ne leži bolje u ruci od ovog za PlayStation! Pozz!!!
c,c,c,c... Kupi 2 kvalitetna joypad - a ( minimum 2x15 evra ), gledaj da to bude Logitech ili Saitek, gurni ih u USB i neka deca uzivaju. naravno da ce raditi sa dva Logitecha ili bilo koja druga dva, naravno da ce raditi analog, ako to podrzava joypad, ali to ti i ne treba da bi se igrao. 2 x Sony joypad + adapter je najbolje resenje jer su Sony kontroleri najbolji, ali je najskuplje. Slicni Sonyjevim adapterima su Logitech Dual Action Gamepad, po 25 evra.
Ne znam kako si to shvatio ali igra će raditi bez problema i sa dva Logitech gamepad-a. Naveo sam samo da ćeš korišćenjem PlayStation adaptera uštedeti jedan USB port jer oba joypad-a idu na jedan USB, dok bi ti za jedan Logitech trebao jedan USB port. Meni to igra ulogu jer imam dosta USB uređaja pa mi ušteda dobro dođe a da ne pominjem kada bi priključivao četiri joypad-a što FIFA podržava, trebalo bi ti četiri USB porta dok sa dva PS adaptera priključuješ četiri joypad-a na dva USB-a.
Ostatak preporuke bio je vezan isključivo za neprevaziđen dizajn i kvalitet PS joypad-a. Ne znam tačno gde sad to ima da se nabavi ali javiću ovde čim saznam. Pozz!
Pazario sam 2 komada i nadam se da ce da zavrse posao.
Moram Vam priznati da ih nije tako lako naci, a oni koji ih imaju (ili su za nijansu jeftiniji) daju garanciju od 1 godine (umesto 2 kao sto pise na sajtu Logitech-a).
...najbolje ikad resenje, PSX DualShock kontroler, ali ne na USB-u, vec na LPT portu, ...koristim 2 komada na istom LPT-u + imam i vibraciju na oba! Neprikosnoveni su, a i jefini, ...imao sam sve i svasta, ali ovo je najbolje ikada resenje!
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.