Imam ovu podlogu preko deset godina, ako se dobro sećam. Od upotrebe se gornja površina toliko uglačala da mi laserski miš leti i gde treba i gde ne treba. Treba zamena. Ajte, molim Vas neki pametan predlog, podrazumeva se ne previše skup, ovu tada platih čini mi se 1000 dinara. Prosto mi je žao da je bacim, obzirom da ima i logo firme usečen na podlozi ali šta se mora nije teško. Ostaće sigurno kao neki podmetač i podsetnik da i u ovoj ludoj državi neko hoće i može da napravi kvalitetnu stvar. Pozdrav !
SteelSeries QCK mi se najbolje pokazao od svih podloga, pregazio je i Razer i A4Tech, nigde se nije odlepila, niti deformisala. Razer sr@nje necu vise da kupujem.
:: Razer Gloiathus Fissure. Probao sam jeftinije do 1000 din, rok trajanja im je 3 meseca. Ova za sada sluzi nekih pola godine bez tragova koriscenja :: :: I6500@4ghz / Z170 / RX 480 / 16GB SAVAGE DDR4@2400 / SAMSUNG 850 EVO / 2X DELL U2415 / G602 / G413 MS Industrial Black Widow :: :: :: ::
Razer Sphex v2 ja sam uzeo od Fante 2 kom manje cim ove dotraju a mozda i pre narucujem jos dve vece a koristio sam i v1 za sada poslednjih 15 god sta sve nisam probao Sphex nema premca
Steelseries QCK malena ona, oko 1200 je bila kad sam zadnji put bio da vidim cene (citaj jako davno). Imam QCK heavy jako dugo, a iz iskustava gomile drugara i poznanika preporucujem ti Steelseries. Traje i vredi.
Nisam znao da postoji ovako debela podloga, ne volim milimetarske, ali ova je bas debela, deluje udobno, bas sam ovako nesto trazio, doduse dobra je i cena.
:: Steelseries QCK malena ona, oko 1200 je bila kad sam zadnji put bio da vidim cene (citaj jako davno). Imam QCK heavy jako dugo, a iz iskustava gomile drugara i poznanika preporucujem ti Steelseries. Traje i vredi.
Iskreno jeste skupa, ja sam tad radio na mestu gde sam je mogao dobiti po nabavnoj ceni, tako da sam jeftinije prosao, ali i dalje mislim da je jedna od boljih podloga ikad. Jedino sam uvek savetovao pusace da u ovo nikad ne investiraju pare, jedan momenat nepaznje i trajan osecaj besa kad god pogledas u podlogu :)
:: Nisam znao da postoji ovako debela podloga, ne volim milimetarske, ali ova je bas debela, deluje udobno, bas sam ovako nesto trazio, doduse dobra je i cena :: :: :: :: Steelseries QCK malena ona, oko 1200 je bila kad sam zadnji put bio da vidim cene (citaj jako davno). Imam QCK heavy jako dugo, a iz iskustava gomile drugara i poznanika preporucujem ti Steelseries. Traje i vredi.
Imam istu kao Dexter, druga slicica na njoj samo, traje preko 3 godine sigurno, a kao prvog dana je. I prezivela jedno dobro prosipanje vode, nista se nije odlepilo ili tako nesto. I kada dodje vreme da uzimam sledecu, opet cu a4. Koliko sam je platio i vise nego zadovoljan.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.