ASUS Strix Claw&Tactic Pro& Glide Control [recenzija]
STRANA 1 OD 1
jale
ASUS Strix Claw&Tactic Pro& Glide Control [recenzija]
17.04.2015. 11:27
T61054
status: user broj poruka: 24
Drugari, unapred se izvinjavam, ukoliko neko moj post, tj. ovu temu shvati kao spam. Međutim uložih poprilično truda za recenziju ispod, pa se iskreno nadam da će se nekome dopasti. :)
U pitanju je ASUS Strix Claw&Tactic Pro& Glide Control recenzija, te ukoliko ovde ima gejmera, a znam da ih ima, hteo bih da čujem vaše komentare.
Sto se lepo ne prave tastature i miseve koje imaju minimalni dizajn, a ne kao da si odvalio dupe Megazordu. Nije problem to sto ce tastatura biti multimedijalna ili ne. Ali, minimalisticki dizajn je sasvim super. Ovo bre ima...ne mogu da prebrojim koliko coskova.
_____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
Dao bih joj sansu (tastaturi), da nisam uzeo Crnu Udovicu pre mesec dana. Sad mi kasno.
Dobra recenzija, s tim da bi bilo dobro videti podesavanja i stvari koje se mogu uraditi, a ne preletati preko toga u nekoliko sekundi. Ono sto se vidi nedovoljno je i zamagljeno.
codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno
:: Drugari, unapred se izvinjavam, ukoliko neko moj post, tj. ovu temu shvati kao spam. Međutim uložih poprilično truda za recenziju ispod, pa se iskreno nadam da će se nekome dopasti. : :: :: U pitanju je ASUS Strix Claw&Tactic Pro& Glide Control recenzija, te ukoliko ovde ima gejmera, a znam da ih ima, hteo bih da čujem vaše komentare. :: :: Link: https://www.youtube.com/watch?v=N_hBO39iEHU
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.