Na iptorrents imas dosta PS4 igara da skines da ne kazem sve, ljudi uplouduju kao za buducnost ako se jednog dana krekuje :). A za link sto si ostavio, prvi put to vidim, al deluje mi da je fake.
Pozdrav
MB Asus P5Q deluxe/XEON E5450 @ 3.0Ghz+CM TX3 noctua/3x2GB Kingston HyperX Black Edition/ Sapphire 7850/WD Black 500gb/Thermaltake V6/ViewSonic 22`/Altec Lansing VS4621
Pa sta si ocekivao? Masa pljuje Dragon Age,Fifu 15 jer ne moze da skine.... Licno sam dao 20 eura za CoD advance warfer i ne da radi nego leti plus multi zbog kojeg sam ga uzeo. Sto se tice teme JB ce biti dostupan za 3 godine kao i za PS3 sto je bilo 3-4 godine pre izlaska nove generacije.
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: :: A sad valja konzola kad je brejkovana, a? A do sad je bila djubre, samo PC. Ccc.. :: ::
COD AW je skroz ok igra, ali ne da ima bagova sa lekom, nego samo tako, te patch 1, pa posle ajde patch 2, itd... Ako se stavi shadow map na high onda se texture srozaju na low, iako su na high, ma ko zna sta jos ima u pozadini. Generalno sve vise primecujem da u poslednje vreme je, izgleda, dosta zeznuto lekarima da prave proper lekove kao nekada, izgleda da im je sve teze i teze.
Realno ako si uzeo igru za 20e, zaista nije mnogo, i vredi definitivno tih para ako igras multi. Ja recimo multi ne igram uopste, i nije mi jasno sto ne naprave lepo izbor za igrace, recimo ko hoce samo single player, onda mu je cena recimo 5-10e, a ko hoce multi mora da doplati, i to bi bilo skroz ok, verujem da bi i njima prodaja bila veca, a i mi bi bili zadovoljniji, jer nije problem da se kupuju igre ako nisu skupe. .)
:: Pa sta si ocekivao? Masa pljuje Dragon Age,Fifu 15 jer ne moze da skine... :: Licno sam dao 20 eura za CoD advance warfer i ne da radi nego leti plus multi zbog kojeg sam ga uzeo :: Sto se tice teme JB ce biti dostupan za 3 godine kao i za PS3 sto je bilo 3-4 godine pre izlaska nove generacije :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: A sad valja konzola kad je brejkovana, a? A do sad je bila djubre, samo PC. Ccc.. :: :: :: ::
Sad sam pisao u drugoj temi. Ko je pametan ko ima rodjaka u Americi ili neku familiju, brata, sestru pa i svalerku da napravi spisak i pokupuje igre, smesno koje su cene.
Cak i one koje sam odigrao a nemam originale uzeo bih bez razmisljanja.
To nije losa ideja. Problem je u trendu isprepletenog singla i multija (neprimetna tranzicija), koji je zastupljen u sve vecem broju novih igara. To predstavlja izazov u tehnickom smislu, buduvsi da je gro sadrzaja na serverskoj strani, i da je odvajanje prakticno dve igre. Ali, moglo bi.
Ma ako se hoce, moze se, nema tu mnogo muke, vidjao sam na torentima ljudi upload-uju pojedine igre samo SP, jer MP ni nema svrhe posto bez originala ne moze da radi, dakle ripuju je do te mere da ostave samo fajlove potrebne za single. Tako bi i proizvodjaci mogli, SP znaci samo mape za single, a upgrade-om bi ti se instalirao i modul za MP, zastita za multi vec postoji na serverima. Verujem da im to ne predstavlja nikakav problem, nego eto, nisu iz ko zna kog razloga, ali to je realnost, i verujem da ce jednog dana i da se desi.
:: :: To nije losa ideja. Problem je u trendu isprepletenog singla i multija (neprimetna tranzicija), koji je zastupljen u sve vecem broju novih igara. To predstavlja izazov u tehnickom smislu, buduvsi da je gro sadrzaja na serverskoj strani, i da je odvajanje prakticno dve igre. Ali, moglo bi ::
Bila akcija na Kinguin odmah sam uzeo svaki euro vredi.Sad cekam da spuste malo cenu za Season Pass i miran sam do novembra 2015. @ SkyFire Sta da ti kazem ... kupis PS4 dobijes jednu igru a ako kupis jos dve igre dobijas 2 RANDOM (koje ti oni daju )za dz..... A ovde cena 500 eura sa jednim naslovm....
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: COD AW je skroz ok igra, ali ne da ima bagova sa lekom, nego samo tako, te patch 1, pa posle ajde patch 2, itd... Ako se stavi shadow map na high onda se texture srozaju na low, iako su na high, ma ko zna sta jos ima u pozadini. Generalno sve vise primecujem da u poslednje vreme je, izgleda, dosta zeznuto lekarima da prave proper lekove kao nekada, izgleda da im je sve teze i teze :: :: Realno ako si uzeo igru za 20e, zaista nije mnogo, i vredi definitivno tih para ako igras multi. Ja recimo multi ne igram uopste, i nije mi jasno sto ne naprave lepo izbor za igrace, recimo ko hoce samo single player, onda mu je cena recimo 5-10e, a ko hoce multi mora da doplati, i to bi bilo skroz ok, verujem da bi i njima prodaja bila veca, a i mi bi bili zadovoljniji, jer nije problem da se kupuju igre ako nisu skupe. . :: :: :: Pa sta si ocekivao? Masa pljuje Dragon Age,Fifu 15 jer ne moze da skine... :: :: Licno sam dao 20 eura za CoD advance warfer i ne da radi nego leti plus multi zbog kojeg sam ga uzeo :: :: Sto se tice teme JB ce biti dostupan za 3 godine kao i za PS3 sto je bilo 3-4 godine pre izlaska nove generacije :: :: :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: A sad valja konzola kad je brejkovana, a? A do sad je bila djubre, samo PC. Ccc.. :: :: :: :: :: ::
`Ajde alrad nemoj da si skroman. Priznaj lepo da si joj prilikom upoznavanja pokazao i produzni kabl pa joj je pozlilo od prizora. Nije bila svesna kakve mi Srpske kablove ovde imamo. Kazi lepo da si zeni ulio strah u kosti i da se odmah diskonektovala. :)
Eto a mogao si da nam budes glavna veza za prekookeansku nabavku igara.
ZooLoo nisi ti razumeo. Ta brada je bila na sasvim drugom mestu a kolega alrad je zeleo da bude skroman pa je pricu na saljiv nacin predstavio. Nije hteo da kompromituje `bradatu` zenu i da otkrije njene strahove i fobije :)
Nije bre, ozbiljno. Rekla mi je. Kaze to je neki poremecaj zbog koga joj rastu dlake na licu. Ne znam kako se zove, zaboravio sam. Ali to je ono sto bi rekli bearded lady, kao u cirkusu. Mislim, ne ismevam je, zalosno je to. Al morao sam da je odkonektujem.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.