Hajde ako neko zna neke dobre multiplayer igrice, smorio je fudbal u igraonici, pa neka preporuci nesto interesantno sto ti moze zaokupirati paznju i sto nece smoriti odmah.
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Hajde ako neko zna neke dobre multiplayer igrice, smorio je fudbal u igraonici, pa neka preporuci nesto interesantno sto ti moze zaokupirati paznju i sto nece smoriti odmah ::
Litle big planet je igra za decu od 10 godina.... de to covece....
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: http://goo.gl/5BTDx :: :: http://goo.gl/uRXcl :: :: Little big planet 1 je po meni zanimljiva igra, ne znam samo koliko bi dobro prosla i u igraonici
e jebo te nba, ja to nebi igro da me ubijes, koliko je jadno namesteno kako komp upravlja loptom, smesno je nikad nece biti kao fudbal mada ni to nevolim
imas little big planet soulcalibur pod obavezno skini monopol grand turismo ima jos dobrih ali sad da me ubijes da se setim
Nba ti je igraniji 10 puta vise nego sve sto si nabrojao u ostalom covek nije reko da li hoce sportove ili zanrove...
:: e jebo te nba, ja to nebi igro da me ubijes, koliko je jadno namesteno kako komp upravlja loptom, smesno je nikad nece biti kao fudbal mada ni to nevoli :: :: imas little big plane :: soulcalibu :: pod obavezno skini monopo :: grand turism :: ima jos dobrih ali sad da me ubijes da se seti :: :: T.S.A.R. Nuclear fire power :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=jn0EviOBWp :: :: :: ::
GT5 (nadolazeci GT6) GTA V ima dobar online BF3 (mozda 4) CoD
...vecina novijih igara ima dobar CoOp ali je pitanje koliko zelis da puknes para :)
Pozz...
Plus cela kampanja moze u coop-u.
Igra je jos bolja sa jos nekim.
Ali vidim da je ili nisi (od)igrao ili si krajnje povrsno presao preko nje.
ps. To sto dete od 10 godina moze da igra neku igru, ne znaci da neko stariji ne moze da uziva u njoj (mozda i vise od klinca). Pritom, klinci od 12-15 godina masovno igraju bf, cod gta i ostale igre. Po toj logici sve igre su igre za klince.
Mnogo si ekskluzivan (iskljuciv) i ekstreman u svojim stavovima, kolega Dejzane. :)
Ja sam igrao Litle Big plaet jeste dobra ali mnogo je u decijem fazonu ... co op nije multi... Svi sportovi su multi Mortal Kombat Teken Soul calibur su tabacine.. a ne multi.. mogu da budu ali nije to to... Killzone je odlican ,Call of Duty kako koji BF3 je super odradjen za PS3 Nisam ja pristalica masakra kolega JovanZ :D ja ih volim odigrati i nasladiti se ali Tropico Euro truck 2 su mi omiljeni :) a toga nema na PS3
:: preterujes :: :: To sto nema lokvi krvi i top-notch grafiku, ne znaci da je za decu. Igra je puna sarma, gameplay na prvom mestu. Editor i gomilu odlicnih user created nivoa da ne spominjem :: :: Plus cela kampanja moze u coop-u :: :: Igra je jos bolja sa jos nekim :: :: Ali vidim da je ili nisi (od)igrao ili si krajnje povrsno presao preko nje :: :: ps. To sto dete od 10 godina moze da igra neku igru, ne znaci da neko stariji ne moze da uziva u njoj (mozda i vise od klinca). Pritom, klinci od 12-15 godina masovno igraju bf, cod gta i ostale igre. Po toj logici sve igre su igre za klince :: :: Mnogo si ekskluzivan (iskljuciv) i ekstreman u svojim stavovima, kolega Dejzane. :)
mortal kombat jasta pogotovu ovaj zadnji, a sta je igraniji nba hahaha ma daj bre covece, to je decije a ne liitle big planet, ona igra ima dusu i dobra je nevezano za grafiku a one namestaljke nemogu da gledam a igrice online nisu isto sto i multiplayer kad je neko pored tebe i nikad nece biti zato sam i nabrojao one
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.