Koju podlogu preporucujete ali da bude u ekstra kvalitetu do 2500 din ? Gaming + svakodnevni rad ..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Od onih na kojima sam se igrao,fatansticna.Po meni bolje do steelseries QCK.Goliathus,nzm po meni prenaduvana cena(razer fala bogu). Na Razer Kabutu se nisam igrao,ali kazu isto da je extra. Vidi dal ima neka zelena podloga,razumes sta hocu da kazem :)
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Obrati paznju na periferije . Neko ce da se obraduje :)
Evo da ti pomognem, posto kao gamer sam probao sve i svasta kako od miseva tako i od podloga. Uzmi goliathus, ne moras onu najvecu (alpha koju ja koristim). Ova zadnja serija im je oblozena sivenjem sa strane, i nece da se podera vremenom kao sto sto qck ume. Imao sam qck+ pre ove i mogu ti reci da je goliathus bolji .) Podloga nije drecava uopste, bas lepo izgleda crno-zelena kombinacija. Evo da se pohvalim https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1146211_10151741728159523_1535151372_o.jpg
I za to ima leka. Koristim qck+ podloge vec godinama sa raznim edicijama i prezadovoljan sam. Cim otvorim podlogu, predjem upaljacem malo pored ivica i platno bukvalno malo stopim sa gumom. Ako se pazljivo i ovlas radi, estetski se nece ni videti, a proveren je metod protiv paranja. Imao sam i par komada golijatusa, ali sam ipak ostao na velikim qck+ podlogama...
@Sky Taito podloge su za nijansu finije i lepse klizi, ali da znas da su kratkog veka! Proverena informacija! Golijatus i qck+ podloge su izdrzljive.
:: Evo da ti pomognem, posto kao gamer sam probao sve i svasta kako od miseva tako i od podloga :: Uzmi goliathus, ne moras onu najvecu (alpha koju ja koristim). Ova zadnja serija im je oblozena sivenjem sa strane, i nece da se podera vremenom kao sto sto qck ume. Imao sam qck+ pre ove i mogu ti reci da je goliathus bolji .) Podloga nije drecava uopste, bas lepo izgleda crno-zelena kombinacija :: Evo da se pohvali :: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1146211_10151741728159523_1535151372_o.jp ::
Uuu, dobra je ova nova serija, svidja mi se ovo siveno sa strane.. :)
:: Evo da ti pomognem, posto kao gamer sam probao sve i svasta kako od miseva tako i od podloga :: Uzmi goliathus, ne moras onu najvecu (alpha koju ja koristim). Ova zadnja serija im je oblozena sivenjem sa strane, i nece da se podera vremenom kao sto sto qck ume. Imao sam qck+ pre ove i mogu ti reci da je goliathus bolji .) Podloga nije drecava uopste, bas lepo izgleda crno-zelena kombinacija :: Evo da se pohvali :: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1146211_10151741728159523_1535151372_o.jp ::
Opet zavisi kakve pokrete pravi, na kojem dpi igra, na kojoj brzini, pa onda za sta mu tacno treba, da li brzi i refleksni potezi ili precizni kod rpg igara...
Ima dosta toga u prici, ne mozes tako iskljucivo govoriti, plus ne znamo ni koji mis ima...
:: Odluci se izmedju qcK+ ili goliathus. Koju god da uzmes od te dve neces da pogresis :: Ako se odlucis za goliathus uzmi control verziju. Veruj mi :: :: ::
Pa cisto sumnjam da je counter fanatik kao ja a verujem i ti pa da mu je svaki pokret toliko bitan da l` ce da ga pogodi ili ne. Ja evo igram na 1.4 sens, 800dpi, u windowsu 4/11. Sto je veoma mala sensitivnost, ali tako igram, pravim brze i kratke pokrete, ili kad mi neko izadje iza ledja cimnem misa preko cele metarske podloge da bih se okrenuo :D
Momci , radim na visokom DPI-u cak i u winu,retko kad smanjujem ispod 3200 DPI. Uglavnom igram FPS zanr , RPG igram isto ali ne u tolikom obimu kao FPS.
Meni je na razer DA dpi na 900, a vindovs 3/11. Tako da je otprilike ta neka prica... Ali najjaci mi je fazon sto 90% ljudi drzi preko 2000 dpi, i sve to na 22/23 1080p monitoru.
:: Pa cisto sumnjam da je counter fanatik kao ja a verujem i ti pa da mu je svaki pokret toliko bitan da l` ce da ga pogodi ili ne. Ja evo igram na 1.4 sens, 800dpi, u windowsu 4/11 :: Sto je veoma mala sensitivnost, ali tako igram, pravim brze i kratke pokrete, ili kad mi neko izadje iza ledja cimnem misa preko cele metarske podloge da bih se okrenuo : :: ::
Uzmi control, sasvim je dobar i za fps i za bilo sta, dok speed...sta znam, ja na control igram sve zivo i ok je.. Da si pro gamer pa i da ima neke razlike, plus i minus ali mislim da za `nas` nije toliko do sitnica.. Mozda gresim...
Ali ok, ti imas vecu rezoluciju monitora. Mada je opet nepotreban toliki dpi, kada se stavi jako veliki dpi bez obzira na setovanje u vindovsu, kursor leti po desktopu i kao da malo ``zanosi`` tako da se mora naci optimalno resenje. Probaj da stavis dpi nesto ispod 2000 i da posle namestis brzinu u vindovsu koja ti odgovara, ili programu samog misa. Samo dpi nemoj dirati i neka bude 1600/1800 na tu rezoluciju monitora, pa onda pomeraj kursor i vidi kako se ponasa, probaj u paint-u da nacrtas nesto svojom rukom i tako testiraj, kako bi nasao idealno resenje. Za prosecne monitore 1080p znam sigurno da je 800-1000 dpi najbolja varijanta, ti imas veliku dijagonalu i vezu rezoluciju, a to veoma igra ulogu. Tako da tvrdim da za te uslove nije potrebno vise od 1800 dpi. Probaj, pa javi da li sam u pravu bio.
:: Momci , radim na visokom DPI-u cak i u winu,retko kad smanjujem ispod 3200 DPI :: Uglavnom igram FPS zanr , RPG igram isto ali ne u tolikom obimu kao FPS :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Pa znas kako , nije bas bukvalno 3.2 DPI-a , sigurno je ispod toga naravno jer je ipak malo prebrzoz za win ali posto imam dobre reflekse naucio sam da brzo promenim DPI po potrebi na misu . Ja jos imam 27 ` monitor vec duze vremena kad je 27` bio pojam i zbog velike radne povrsine ipak mi je potreban malo veci DPI ! U igrama uglavnom je uvek na max DPI ,mada i tu korigujem po potrebi svakako , tu se odlicno snalazim .. Bitno je da ja znam sta bi meni od tih podloga odgovaralo u odnosu kako ja funkcionisem.
Ovih dana treba da odem i da kupim grafiku pa hocu malo da se opustim i da odigram koju igru tako da mi je podloga sad neophodna..
Sad koristim neku Asus koju sam dobio sa kartom ..
:: Ali ok, ti imas vecu rezoluciju monitora. Mada je opet nepotreban toliki dpi, kada se stavi jako veliki dpi bez obzira na setovanje u vindovsu, kursor leti po desktopu i kao da malo ``zanosi`` tako da se mora naci optimalno resenje. :: Probaj da stavis dpi nesto ispod 2000 i da posle namestis brzinu u vindovsu koja ti odgovara, ili programu samog misa. Samo dpi nemoj dirati i neka bude 1600/1800 na tu rezoluciju monitora, pa onda pomeraj kursor i vidi kako se ponasa, probaj u paint-u da nacrtas nesto svojom rukom i tako testiraj, kako bi nasao idealno resenje. :: Za prosecne monitore 1080p znam sigurno da je 800-1000 dpi najbolja varijanta, ti imas veliku dijagonalu i vezu rezoluciju, a to veoma igra ulogu. Tako da tvrdim da za te uslove nije potrebno vise od 1800 dpi. Probaj, pa javi da li sam u pravu bio :: :: :: :: Momci , radim na visokom DPI-u cak i u winu,retko kad smanjujem ispod 3200 DPI :: :: Uglavnom igram FPS zanr , RPG igram isto ali ne u tolikom obimu kao FPS :: :: :: :: Superior Technology :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: ::
+1 za ovo, koristim takvu podlogu vec 3 godine i nista joj ne fali samo sto planiram da uzmem vecu sledeci put jer sam uzeo onu malu....
Case: CM 690 (Cooler master) Motherboard: GA-790XT-USB3 (gigabyte) Proc: Phenom II x6 1055t + CM hyper 212evo Graphic card: gigabyte 6870 RAM: 2 x 2GB DDR3 @ 1600MHz (patriot) HDD: WD 500 GB + external hard drive 1TB Psu: axp 630w
:: Povecih dimenzija :: kod mene vec par godina niti se rascepala niti se rasila :: odlicno klizi mx518 po njoj a ne kosta boga oca.. :: :: http://goo.gl/5Z622 :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell ::
Postoje 2 Goliathus podloge control i speed (tako je bar bilo pre oko 4 godine kada sam uzimao)
Platio sam je vise nego misa x7 tada, ali ne zalim.. traje sve ovo vreme, malko se samo zaprljala jer sam je samo cistio, a sada razmisljam i da je operem ako smem..
Sve ti je to do coveka, kakav je njegov osecaj, itd.. probao sam svakakve podloge od prijatelja, i probao sam i goliathus speed, ali ova control mi najvise odgovara.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.