Posto otvaram igraonicu i zelim da uzmem 2 Sony-a 3, zanima me koliko se krece cena tih konzola? Jos nesto me zanima, da li uz konzolu dolaze i dzojstici, ili i to mora posebno da se kupuje? Mislim da mi nije potreban neki sa velikom memorijom jer ce igrati tipicni konzolasi, tipa PES,FIFA, mozda neka kosarka i nista vise. Da li je rizicno cipovati konzolu jer mi se bas i ne daje po 50 eu za jednu igricu, a ipak moram da uzimam duplo jer ce biti 2 konzole pa mu to dodje 100eura samo za ebeni PES. Sta mi je ciniti?
PS3 ,sa 1 ili 2 dzojstika,nijedna konzola se ne prodaje bez dzojstika,kazu da ce moci PS3 igrice na PS4 preko cloud-a -t.j preko net-a,ako uzimas na veliko svakako mozes dosta da oboris cenu.Po meni bolje da ides na Ps4.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.