Dragi prijatelji forumasi, strucnjaci i `strucnjaci`, recite mi da li vredi dati pare za Logitech G25, s obzirom da ga svi hvale i da je jedina mana koju su mu nasli to da ga nemaju. :) Inace, sada je oko 270 Eura.
ah, uglavnom su komentari da je to uglavnom preskupo za nas, ali da vredi..
Imash tamo savete z apodeshavanja, jako je bitno da ga lepo podesish.. Ako ti je prvi volan, pa ja bih rekao da mozda zbog toga ne treba i ne mora biti najskuplji.. Mozda bi MOMO bi ok resenje.. ako je prvi kazem..
nema bolje od toga, ako se mnogo igras, zasto onda da nemas i max dozivljaj. Ja bih voleo da ga imam ali da mi ga neko pokloni. Nikada ne bi dao toliko para jer nemam vremena da ga iskoristim. Ako tio imas, samo napred.
Pozdrav
Milos
Ko ne zna, i zna da ne zna, dete je, nauci ga, Ko zna, a ne zna da zna, spava, probudi ga, Ko ne zna, a misli da zna, budala je, kloni ga se, Ko zna, i zna da zna, mudar je, sledi ga.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.