Slomio sam svoje trenutne slusalice, bolje da ne znate kako. Treba mi predlog za neke nove, privremene koje cu da koristim dok ne kupim nesto skuplje.Obavezan je mikrofon! Cena do 20eura.
Gembird šatro 7.1... dobar mikrofon, dobar zvuk, jako, jako osetljive, (slomio se nosač od pada sa stola) a onda je crkao i visokotonac i prokrčao tako da je sada samo sa osnovnim mirkofonom. Stereo i šatro 7.1 radi super - za igre, a muzika... pa nije za muziku. Prave igračke i skype-olike sluške... canyon izbegni. Samo su malo bolje od Genius tripova. Eto, između tih elecom i gembirda, ja bih sada izabrao elecom mada postoji sumnja da li su u igračkom smislu toliko dobre kao gembird usb sa drajverima koji razbijaju stereo u igrama onako, baš, baš. Plus, mikrofon je na papiru inteligentnije rešen kod elecoma.
:: Gembird šatro 7.1... dobar mikrofon, dobar zvuk, jako, jako osetljive, (slomio se nosač od pada sa stola) a onda je crkao i visokotonac i prokrčao tako da je sada samo sa osnovnim mirkofonom. Stereo i šatro 7.1 radi super - za igre, a muzika... pa nije za muziku. Prave igračke i skype-olike sluške... canyon izbegni. Samo su malo bolje od Genius tripova :: Eto, između tih elecom i gembirda, ja bih sada izabrao elecom mada postoji sumnja da li su u igračkom smislu toliko dobre kao gembird usb sa drajverima koji razbijaju stereo u igrama onako, baš, baš :: Plus, mikrofon je na papiru inteligentnije rešen kod elecoma :: :: Budale računaju na sreću. :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.