To je zato sto si `asocijalan` i od igara ne stizes da se druzis sa zivim ljudima... Ovaj je obezbedio mesto za vecinu svojih pajtosa pa mogu da se igraju ko nekad iza zgrade...
Samo sto mu sada kisa, susnezica, sneg-mraz te sunce ne mogu nista...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Obicno ne sedim na 7 stolica u isto vreme i ne igram 10 igara na 15 kompova...
A sta bi ti dala da imas sa kim da prosetas po ovakvoj prirodnoj idili, aa aa? Nego gledas taj klip i svrsavas na totalni promasaj od investicije, koji mozes da spakujes u 10 somica, uostalom ko kaze da si ti zenska osoba...
:: :: http://www.youtube.com/watch?v=iOax1shis0 :: e pa drugari sta bi dali da imate ovakvu sobu aa aa? dushu bi dali zar ne ? :)) Muahaha Lucifer javi mi se.....muahahaha.
nemoj tako, nije lepo. Zensko je stvarno ali nevezano za to ruzno je tako bilo kome pisati.
Postoje ljudi koji sa ps1 ili racunarom od 50e ne mrdaju iz kuce. Ko zna za sta je ovaj napravio ovu sobu, mozda naplacuje igranje tu nekim maloumnim burzujima ili eto voli covek da igra tako voznje i mozda ima troje dece i igraju tako 2v2 nesto na racunarima. Evo u Surcinu ima covek koji ima 2 cerke i zenu i igraju cs zajedno, 4 racunara u stanu 2 zida zauzeta i eto.
Da ih tek vidis kad izadju napolje sa sve AK-47...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: nemoj tako, nije lepo. Zensko je stvarno ali nevezano za to ruzno je tako bilo kome pisati :: :: Postoje ljudi koji sa ps1 ili racunarom od 50e ne mrdaju iz kuce. Ko zna za sta je ovaj napravio ovu sobu, mozda naplacuje igranje tu nekim maloumnim burzujima ili eto voli covek da igra tako voznje i mozda ima troje dece i igraju tako 2v2 nesto na racunarima :: Evo u Surcinu ima covek koji ima 2 cerke i zenu i igraju cs zajedno, 4 racunara u stanu 2 zida zauzeta i eto :: :: ::
Zavisi koje igre igrati uzivo sa drugarima? Ili fazon ajde miki ti jednu trku, pa cu ja posle tebe, pa se onda smenjujemo... hahahaha, ovo sam radio na ps1 sa 10 godina, ali ne i sada... Ove varijante samo za dotu i cs, evo za koji mesec pravim bootcamp sa nekim drugarima...
:: Ne znam cemu pljuvanje, evo ja bi voleo kad bih imao mesta novaca i mogucnosti za ovako nesto. :: :: Lepo bi bilo, :: navrate ortaci i ajd malo da posedimo da se igramo carski :: ko ljudi :: :: Inace nisam no life-er kao neki ljudi za wow ili tenkove ili slicno
prelistaju se forumi, mejl , fb i sta jos se prati, odigra neka igra 1-2h mozda neka serija ili film i to je to
ja sam igrao cs po 19h dnevno i sada se stidim toga. moja 2 mladja burazera peglaju ps3 i xbox i nikada sami, uvek je tu neka ekipa 5-6 likova i svaki dan haos.
Ma nije bitno koje igre, dokle god se ne preteruje i sedi tamo po 12 sati svaki dan super je stvar, igras se carski sa oratacima kad navrate, preko zime milina...
Ovaj ocigledno ima para da moze ovo da priusti, ja ih opet ne bi bacao na tastature od 200e i slusalice od 200e i slicne stvari...
@duqp Mi smo dok sam bio mladji iznajmljivali ps1 po dva dana preko vikenda, nas 5-6, super zezancija bila i najbolji dani mojeg detinjstva, ta dva dana je bilo prekidanje od ps1 i lepo druzenje, ne igraju nas 6 odjednom dva dana, logicno, nego na smenu.
A onih ostalih 5 dana, obaveze, skola ucenje, devojcice...
Bilo sta umereno ne moze da skodi, najzdravija hrana na svetu moze da dovede do katastrofanih posledica ako se preteruje sa istom...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
kad sam igrala u igraoni UT2003 ili 2004 ne secam se davno je bilo... uuh to je bila igrica koja dize adrenalin 10 na 10 i cepaj uzivancija ovaj tip sto je sve ovo sastavio u sobi je samo profi GEJMER koji voli da uziva u igricama u drustvu :)
Maxishine, lik islamske veroispovesti, arapin koji zivi u Australiji i zivi od toga, prezentiranja i prodaje hardvera i gaming opreme, pogledajte na njegovom kanalu ima par klinaca malih arapcica kojima je napravio ovakav gaming ambient :) Dobar tata :)
Da je neko pre 20 godina znao da za relativno malo novca moze da se obezbedi ovakva zabava kao danas sto je dostupna vecini,ne bi verovali. I ne rwzumem sta je ovde lose, dodje ti drustvo i zezate se zajedno ili decu ko ima.I sad ste me bas motivisali da upalim need for speed i odigram malo...al dosadno kad si sam,zamisli sa drugarima. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - AMD Phenom 2 1090t,Gigabyte 870A-UD3,4gb Exceleram 1800mhz,Sapphire HD 6870,2x2 TB Samsung HDD,NZXT m59
Nema veze, nego opisujem ga isto sto bi rekao da je nemac, rus u australiji, jer tamo su svi stranci skoro, a on je specifican entuzijista i nosi svoja verska obelezja na glavi video sam ga u jednom kadru inace izbegava da bude snimljen... Cool cova
U inostranstvu u jednoj kuci imaju deca PS3, Xbox, Wii... Kod nas, jedan covek kupi PS3 i otvori igraonicu. Kad bi onima vani rekao da zivi od toga verovatno bi umrli od smeha.
Elem, ko ima para u Australiji nije mu frka da spremi kompjutere za drustvo i da se zabavlja do mile volje.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.