Ne postoji takav uredjaj al imas Logitech dzojstik Dual ACtion koji je isti kao za Sony i kaci se na USB.Imas u Imtelu,samo ti preporucujem da uzmes onaj sa vibracijom jer ovaj moj je po malo neprecizan.(za ISS 4)
:: :: Gde moze da se nabavi adapter kojim se Sony Playstation joypad povezuje sa PC-em preko USB konektora...Znam da definitivno postoji jer sam jedan koristio skoro nedelju dana.Natpis na njemu je bio "SmartJoy".O ovom adapteru nisam mogao da nadjem nista na internetu.Nista nisam mogao da saznam ni od prijatelja koji mi je dao adapter jer mu je to doneo neko iz inostranstva?! Adapter se sastoji iz jednog mikrokontrolera koji je specijalizovan samo za takve potrebe.Nisu potrebni ni drajveri,uredjaj se sam prepoznao i radio je besprekorno...
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.