Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Igrački rekviziti i konzole
Bilo 1000 puta
STRANA 1 OD 1
kuglice Bilo 1000 puta 01.06.2012. 12:05 T46007

status: user
broj poruka: 391
Ali mene o5 zanima trenutno koji hard uzeti da nije nesto mnogo skup a da valja...rado bih odgovore iz prakse Hvala.....

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doca80 nije teska dilema 01.06.2012. 12:11 #421245

broj poruka: 3053
uzmi bilo koji koji nije repariran,sto ces sada tesko naci...ja bi sada pre uzeo polovan hdd od ovih ``domacih crnaca`` sto donose od preko,iz njemacku,iz bec:)))) to su hardovi radjeni za inostrano trziste,daleko kvalitetniji od robe koja dolazi kod nas ``kao nova`` a u stvari nije nova....moze da naleti hdd od preko sa par dana rada ukupno,i to za male pare,gomilu puta sam naleteo na tako nesto tokom ovih godina...par prijatelja ih je kupilo,evo svaki jedan radi do dan danas....neki imaju i preko 30 000 RADNIH SATI,rade kao prvog dana bez ikakvih bed sektora i sl...ovo sada sto ima kod nas kao novo(reparirano) nije ni za qrac:))))

NAJCVRSCI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK

imarkovic Re: Bilo 1000 puta 01.06.2012. 12:11 #421246

broj poruka: 19002
Samsung 7200, neki iz `F` serije ako nadjes.. ako ne nadjes, nema pravila, uzmi na 7.200 bilo koji sa duzom garancijom, ali nece da moze da nije mnogo skup a da valja, toga nema

:: Ali mene o5 zanima trenutno koji hard uzeti da nije nesto mnogo skup a da valja...rado bih odgovore iz prakse Hvala....
::
::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs