Dakle treba mi onaj receiver koji omogucava da Xbox 360 wireless controller radi na PC-u. Ako neko zna gde moze da se nabavi nov i naravno ispravan, bio bih zahvalan na informaciji
Jos bolje ako ima da se prodaje zajedno sa controller-om u paketu.
idi na neke konzolaske forume, nisam licno u tim vodama ali google sigurno zna bolje od mene kako da najdes domace konzolaske forume, i nemoj da odes na forum i prvo sto kazes je kupujem ili prodajem, vidi neka sekcija koja je namenjena za to, za menjam trampim ili porodajem.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
:: Dakle treba mi onaj receiver koji omogucava da Xbox 360 wireless controller radi na PC-u. Ako neko zna gde moze da se nabavi nov i naravno ispravan, bio bih zahvalan na informaciji :: :: Jos bolje ako ima da se prodaje zajedno sa controller-om u paketu :: :: Lokacija - Beograd :: :: Hvala!
U ovoj selendri zvanoj Bg niko ne radi RGH. _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.