Interesuju me prakticna iskustva u kopiranju igara sa original DVDa za Sony PS2 na +-R (na koji + ili -?). Mozda bi upalilo da imam obicne slicne srebrnim presovanim medijima. Imam poznanicu koja ima novi Sony PS3 ali on samo prima original. Na PS2 je bilo zasticeno tako sto je laser bio kalibrisan na talasnu duzinu koja odgovara samo original medijima ali se moglo to prevazici otvaranjem i stelovanjem trimera ili ubacivanjem cartridge/kartice. Znam da Alcohol 120% podrzava emulaciju zastite za SPS1 i SPS2. Da li je neko ovo vec radio i na koji nacin? Ukratko: da li je i kako moguce pokrenuti narezanog pirata na SPS3??? Hvala svima...
Koliko znam toga jos nema i zato dosta mojih prijatelja nije htelo da sada kupi PS3,ali ce se sigurno uskoro nesto uciniti po tom pitanju..Pa ni za PS2 nije odmah bilo moguce koristiti pirate vec se malo cekalo i onda je radilo isto kao i sa originalima..
Nije mi jasno...Zelis da pokrenes piratsku igru na PS3 ili te samo interesuje mogucnost pokretanja piratskog diska na PS3? U prvom slucaju,moj predlog je da downloadujes iso loader koji ce ti omoguciti da pokrenes igru sa HDD-a.Kao i sama igra,loader se skladisti na HDD-u.
Ja sam sa SPS3 radio samo 2h, ne znam sve opcije i mogucnosti, cuo sam za to, ali kako se igre kopiraju na HDD i pokrece isoloader? Ono sto sam video jeste OS, koji sam apgrejdovao na 1.6, ali ne znam kako sta ide na onoh 60GB sto zvrji..mozes li mi ukratko reci?
M i G
:: :: Nije mi jasno...Zelis da pokrenes piratsku igru na PS3 ili te samo interesuje mogucnost pokretanja piratskog diska na PS3 :: U prvom slucaju,moj predlog je da downloadujes iso loader koji ce ti omoguciti da pokrenes igru sa HDD-a.Kao i sama igra,loader se skladisti na HDD-u :: :: :: ::
Machine,da li na toj konzoli,pored postojeceg,`fabrickog` softvera,postoji i (instaliran) dodatni OS?Ako ne postoji,onda instaliraj Linux (PSP3,zvanicno,podrzava Linux,medjutim,moguce je instalirati i xp `emuliranjem` Linuxa).Nakon instalacije,pokreni `Other OS` i dodaj mu `iso loader`.Dalje,igre bi trebao skladistiti na Linux i kasnije ih pokretati koristeci iso loader. Sto se tice firmware verzije,ne znam da li ona utice na funkcionalnost iso loadera. U originalnom postu,pomenuo si pokretanje piratskih diskova na konzoli.O tome ne znam mnogo,ali sam na internetu pronasao BRDGen,program koji bi trbao biti zaduzen za to. Volio bih da isprobas obe varijante (onih 60 GB i sluzi da bi se konzola,instalacijom OS-a,pretvorila u PC),pa da nas obavijestis da li je bilo koristi od svega sto sam predlozio.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.