:: Vi kako hocete ja sam kupio za 70 evra cipovan xbox360 sa ugradjenim ventilatorima :: Joystick moracu posebno tako da je to tacno ispalo oko 100 evra...
otvarao sam i temu oko toga.... otkljucam ja njega ali baguje mi windows.... prvo mi se izgubi ona aero tema pa onda kad pustim neki film ili nesto pocnu da mi se pojavljuju neke roze tacke po celom ekranu.... pokusavao sam i da dizem napon, ali je problem sto je ovaj moj procesor ona revizija c3 pa ima pocetni napon odmah 1.4v a ne verujem da treba to mnogo da diram....kad sam podigao napon na 1.45 ili 1.5 vise nisam ni siguran ekran je dobio mnogo zute boje :D ako postoji jos nesto sto mogu da pokusam ja sam rad :D
Case: CM 690 (Cooler master) Motherboard: GA-790XT-USB3 (gigabyte) Proc: Phenom II x2 550 Black edition Graphic card: gigabyte 6870 RAM: 2 x 2GB DDR3 @ 1600MHz (patriot) HDD: WD 500 GB + external hard drive 1TB Psu: axp 630w
Bolje se ne igraj vise. Probao si, nece. Moj se otkljucava u X3 i trenutno mi stabilno radi na 3.8GHz bez dizanja napona, samo mnozilac je promenjen na 19 i nista vise [hladi ga Contac 21]. Kada omogucim koriscenje i cetvrtog jezgra [odnosno, defektnog jezgra broj 2], desava se slicno kao kod tebe tako da... jbg, ubo si los primerak. Moj radi stabilno i na 4.0GHz @1.45V ali necu bespotrebno da terorisem relativno slabu plocu, i 3.8 je vise nego dovoljno.
Pozdrav svima, evo i ja da se javim. Ja bih prodao svoj XBOX 360, u pitanju je beli Arcade sa jednim dzojstikom, sa svim kablovima i kutijom. U pitanju je XBOX sa Jasper plocom (kazu da je medju provereno boljima). Radi bez problema, nije otvaran ni cipovan. Cena: 100e Imam i FORZAMOTORSPORT 4 ali nju cenim 10e, originalan je disk. Ko je zainteresovan neka se javi na: 069/526-87-35
P.S. Mozete da ga flesujete za 1500 din., vidim da se toliko krece cena na trzistu.
CM HAF 932+Seasonic SS-750 W AMD FX 8320@4GHz+Xigmatek Balder1283 GA-990XA-UD3 Crucial 2x4 GB DDR3 Ballistix LED Seagate 1TB+Samsung 2 TB F4 ASUS ATI 7950 3GB DDR5 Dell U2412M Logitech G105+MX518
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.