da li neko ima xbox od clanova foruma? sledece nedelje brat kupuje, ali imamo par nedoumica, pa da ne bulaznim ovde i da dodje do neke nepotrebne rasprave. ako nije problem da mi se neko javi na mail. hvala unapred
:: da li neko ima xbox od clanova foruma? sledece nedelje brat kupuje, ali imamo par nedoumica, pa da ne bulaznim ovde i da dodje do neke nepotrebne rasprave. ako nije problem da mi se neko javi na mail :: hvala unapred
:: Pitanje u vezi xbox-a , odgovor kupi ps3 : :: :: Sta te zanima prijatelju? Nemam ga licno :: ali imam drugare koji ga imaju duze vreme cipovan itd.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
mozda je razlika u par stvari, ali ne razumem se pa cutim
20.12.2011. 15:27
status: user broj poruka: 3466
a nemam pojma, verovatno jedan klinac iz kraja haha sto mu tatica kupuje svake nedelje novu igru pa mu rekao takva i takva stvar pa se ova dileja popalila :)
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.