To je za xbox 360 dzojstik... njemu treba za prvi xbox ..naravno da kosta preko 5000 kad je to game-s,normalna cena mu je 4000 - 4500 na drugim mestima... inace ne znam koliko bi po tebi trebao da kosta jedan original bezicni dzojstik.. 1000 din?
@ishmerish
Takodje,i ovo je samo za xbox 360,i to je veoma primamljiva cena,ali je u Nisu prodavnica
@demijan666
pogledaj po kupujem prodajem,daj ogras za potraznju negde.. takodje,imas i dan danas zalutalih dzojstika po nekim prodavnicama za smesne pare (nisu original)
fala na odgovorima ali mi treba dzojstik za xbox classic,onaj stari model. beosoft zvao-mrtvo,na oglasima nema. Nasao neki speedlink x-... za njega ali nzm kakvi su...
Poslao sam ti na mail kontakt , decko ima za stari xbox kontrolere, znam jer sam ih skoro uzimao za jednog rodjaka i jedva sam ih naso :) MSI Z68A GD80 (B3) i5 2500k @ 4.5GHz NOCTUA NH-D14, 2x2gb Exceleram 2000MHz CL7 @ 2133 CL10,ASUS GTX560 DC,WD 1tb Black,Audigy 2 ZS, Corsair HX520,CM 912+ Noctu and BitFenix fans Dell U2312HM
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.