Ja imam segu iz USA, brdo `disketa` (medju kojima i dva mortal kombata) , jedan il dva gamepada, i sto je najbolje imam palicu, kao da neko sa automata skine samo deo sa ona tri dugmeta i palicom :) Kako sam se bolesno trsio na tome :D
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Asus M4A87TD/USB3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, GTX560ti Twin Frozr II OC G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Ima li neko nekim cudom da proda SEGU? :: Da dobro ste culi SEGU!? ::
:: ... onda možeš na gay paradu! :: SEGA, mega car! Ali, jebeš igricu u koju se ne ubacuje žeton, ja kad vam kažem. 40 godina iskustva.. ::
E ovo mogu lično da potvrdim. Pola života sam ostavio na fliperima u raznim igraonicama, a kada sam ga nabavio sebi to više nije bilo to. Nema te čari kao kad platiš žeton i nerviraš se ako te ne ide, ili radosti ako ga rasturiš.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.