Drugar me sada cima za neki Logitech joystick od 3000 - 3500 dinara, ja mu rekoh Chillstream, ali nije bitno hladjenje kao ni wireless, znaci moze preko zice. Joystick ce se prvenstveno koristiti za PES - fudbal.
Ima dva komada vec 4-5 god. sigurno, fenomenali su, za PES su samo takvi, lako se ciste, dobro leze u ruci, a kostaju smesno.
:: Precision je extra, eno ja ga imam par godina, svašta je prošao, radi ko nov. :: :: Veliki plus je što se lako čisti.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
+1, nezamenjivo, nijedan logy mu nije ni do kolena, imao sam 4-5 precisiona i jedan onaj sa analozima, ostalo je samo jos jedan precision... :) realno je fin ali niza klasa u odnosu na sony DSII
Skyfire: ...frekfencija...
:: Nijedan :: :: Nego uzme ovo za 500 din - > http://goo.gl/sX4xz (moze dva komada da se ubode :: :: i uzme za 1500-2000 original A klase dzojstik za ps2 dual shoc :: :: Kod mene je moj radio 8 godina dok nije popio posten udarac, :: nema boljeg dzojpeda od ps2 dual shock- :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
Sve sam ja njemu linkovao, ali ostade da je Chillstream ipak jedan od najboljih izbora, nema potrebe za onom vibracijom, a Chillstream-a nigde na stanju :). Tako da cemo da vidimo, ovaj Precision mi mnogo mnogo ruzan :).
Sto ne uzme Dzjostik za Sony PleJ Stejsn :D i kupi onaj kabal ne znam kako se zove al kao konvertor od Sonija to USB :) Jeste da nije Logi al opet je fantasticn dzoj! _______________________
AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!!
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Sto ne uzme Dzjostik za Sony PleJ Stejsn :D i kupi onaj kabal ne znam kako se zove al kao konvertor od Sonija to USB : :: Jeste da nije Logi al opet je fantasticn dzoj :: ______________________ ::
Znam da je bolji PS 2 meni je taj dzojstik naj od naj. Sad vidim da se nisam lepo izrazio :P _______________________
AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!!
:: Nije lodzi a nije ni bolji od ps 2 dula shoka :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: :: :: Sto ne uzme Dzjostik za Sony PleJ Stejsn :D i kupi onaj kabal ne znam kako se zove al kao konvertor od Sonija to USB : :: :: Jeste da nije Logi al opet je fantasticn dzoj :: :: ______________________ :: :: ::
Uzeh ga pre 2 nedelje i mogu vam reci da sam prezadovoljan.Nema vibraciju ali po meni mu je najveci plus to sto ga windows prepoznaje kao xbox 360 joypad.Ima 2 rezima rada D input i X input.Fino lezi u ruci,bar je meni za pes odlican.
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 2x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w logitech x-530 philips 222EL2SB/62 logitech mk320
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.