Obecao sam starijoj cerci (6 godina) da cu joj kupiti joypad za rodjendan da moze da igra igrice na pc-ju. E sad trebao bih da uzmem dva komada da mladja i starija se ne svadjaju a budzet je ogranicen na 1500din ukupno. E sad citao sam ovde srodne teme al opet neznam sta da radim.Kaviltetan jedan mogu da kupim za te pare,pa se razmisljam dal da uzmem dva jeftinija (vasa preporuka) koja ce da zavrse posao za te pare ili da uzmem jedan dok nebude para za drugi skuplji. Ako bi uzimao jedan troumim se izmedju: -LOGITECH Precision Gamepad USB PC -SAITEK P380 ili -GIGATECH SA-500X PS2/PC Verujem da je logitech kvalitetan,jedina mana je sto nema palice,dok ova dva druga imaju i palice na sebi.Sta da uzmem? Ili imate neki drugi predlog,jeftiniji modela gde bih mogao da kupim 2 komada za oko 1500din.
Saitek ti je ovde od ova 3 najbolji izbor za tebe, a u vezi tih palica, ne verujem da ce ih kcerke koristiti uopste, za ovaj Gigatech mogu ti reci da je sranje i to veliko.
:: :: Obecao sam starijoj cerci (6 godina) da cu joj kupiti joypad za rodjendan da moze da igra igrice na pc-ju :: E sad trebao bih da uzmem dva komada da mladja i starija se ne svadjaju a budzet je ogranicen na 1500din ukupno :: E sad citao sam ovde srodne teme al opet neznam sta da radim.Kaviltetan jedan mogu da kupim za te pare,pa se razmisljam dal da uzmem dva jeftinija (vasa preporuka) koja ce da zavrse posao za te pare ili da uzmem jedan dok nebude para za drugi skuplji :: Ako bi uzimao jedan troumim se izmedju :: -LOGITECH Precision Gamepad USB P :: -SAITEK P380 il :: -GIGATECH SA-500X PS2/P :: Verujem da je logitech kvalitetan,jedina mana je sto nema palice,dok ova dva druga imaju i palice na sebi.Sta da uzmem :: Ili imate neki drugi predlog,jeftiniji modela gde bih mogao da kupim 2 komada za oko 1500din :: :: Pozdrav i hvala na odgovorima :: ::
Ili da uzmes manje proverenu marku Jetion, ciji ce te gamepad sluziti i vise nego dobro :) Jedina mana je sto nece da ti radi u nekim igrama koje traze kako microsoft kaze xbox 360 compatible controller ali to resavas tako sto skines programce TOCAedit.
Kontroler koji je kopija onog za playstation kosta oko 700 a kopija onog za iksKutiju kosta nesto vise.
Takodje oba modela imaju i analogne palice, i kvalitet izrade je ok za te pare. Inace onaj kvazi-xbox me je sluzio dobrih godinu ipo pre nego sto mu je otkazao jedan trigger, ali to sam namestio i sada je k`o nov. A prosao mi je i onaj drugi kroz ruke, i nemam zamerki. Naravno kada se uzme i cena u obzir :) Mada su oba modela kvalitetnija i od nekih dosta skupljih koji su mi prosli kroz ruke.
A takodje, jos su male, pa ce da se verovatno malo vise zanesu dok igraju igrice, te ce palice biti prve na udaru, pa mozda da razmislis o nekom modelu bez, ali ako i ti planiras da se igras, onda makar jedan da ima palice :)
U svakom slucaju podrzavam to sto ce da obe dobiju poklon :)
Ako se odlucis da kupis za sada samo jedan, onda +1 za Jetion. Imam ovaj http://goo.gl/p4APm i mogu ti reci da je neunistiv, izradjen je od neke tvrde plastike, tako da mislim da bi preziveo i sleper da ga pregazi(bukvalno). Sve jako dobro sljaka, analogna je isto ok, vibracija...
Ako ipak kupujes dva kom, a mislim da ti je ipak bolja solucija, jer grehota da jedna cerkica ostane praznih ruku:), onda nije lose da razmotris @Nebin predlog. Nisam ih imao, ali ipak za malo para dobijes 2 kom + imaju analognu. Mozda nisu vruhunske izrade, ali potrajace sigurno jedno vreme, taman da se zasite, jer ce se sigurno ubrzo naci u nekom cosku i skupljace prasinu:)).
Ovaj SAITECH ima D-pad urađen od jednog dela plastike, odnosno krstići su spojeni, to je po meni mana (imam Logitech Dual Action koji je dosta skuplji i ima sličan D-pad i sranje je) u odnosu na PS2 kontroler gde su krstići razdvojeni, pa je samim tim i preciznije upravljanje. Ovaj Xwave ima D-pad kao PS2 kontroler + jeftiniji je. Zato sam ga i predložio pored živog nam Saitech-a.
Imao sam ga i prodao jer ima veoma tvrd i neudoban krstić, boleo me je palac leve ruke posle dužeg igranja. Trenutno imam Logitech Precision i radi posao za sve pare.
to je vrlo subjektivno sad, vecini ljudi odgovara sto je krstic spojen
:: Ovaj SAITECH ima D-pad urađen od jednog dela plastike, odnosno krstići su spojeni, to je po meni mana (imam Logitech Dual Action koji je dosta skuplji i ima sličan D-pad i sranje je) u odnosu na PS2 kontroler gde su krstići razdvojeni, pa je samim tim i preciznije upravljanje :: Ovaj Xwave ima D-pad kao PS2 kontroler + jeftiniji je. Zato sam ga i predložio pored živog nam Saitech-a.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.