Video sam u Knez Mihajlovoj za 44000 din,ali ne znam da li je bio premium pack.Bolje sacekaj da dodje PS3 i kupi njega,po meni to je bolja kupovina(uskoro ce moci i pirati na njemu,dok na xbox-u to nikad nece ici)..
Najbolje da nece biti pirata! X Box 360 je extra masina ako oces da dobro igras. Sve igre sto izlaze na PC-u ce biti i na njemu plus jos gomilu drugih. Microsoft je uvalio patku i to dobro Sony-u koji dere sa cenama. 700e PS 3?!?!? Vazi!
Koliko ja znam za xbox nikad nije bilo pirata,ili jeste?? xbox moze da bude dobar koliko hoce,ali PS3 je PS3. Play station je legenda,xbox sad moze samo da mu primirise(i to mu je veoma za petama,ali..)..
Koliko vidim Nintendo se ponovo vraca na staru slavu sa svojom WII konzolom! Jako je tesko reci sta je bolje, u svakom slucaju Nintendo je inovativniji i od Xboxa i od Sony-a!
Ja sam moj platio za 2 wirless controlera 385 eura,ganc nov...garancija...pun klinac kablova.Do sada sam skinuo preko 30-4- igara sa neta tako da je ZAKON!!! Sto se tice PS3....grafika je gotovo jednaka(pitaj strucnjake za to a ne laike),nisam strucnjak vec znam ponesto o tome.Jedina mana je sto se(zavisi od srece)dosta cesto kvare Xbox konzole zbog preteranog grejanja ali je mnogo jeftinija varijanta od PS3.Ti sad vidi hoces li da se igras skupo ili jeftino .-))
Bounce, Bounce Nothing`s gonna keep me down Bounce, Bounce Stand up, shout it out Bounce, Bounce I play hard, I play to win Count me out, count me in I`ll be bouncing back again...
Da ne zaboravim...ja moj prasim i igram uveliko GTA 4 koji je do jaja!!! Bounce, Bounce Nothing`s gonna keep me down Bounce, Bounce Stand up, shout it out Bounce, Bounce I play hard, I play to win Count me out, count me in I`ll be bouncing back again...
:: Ja sam moj platio za 2 wirless controlera 385 eura,ganc nov...garancija...pun klinac kablova.Do sada sam skinuo preko 30-4- igara sa neta tako da je ZAKON!!
Planiram da kupim Wii.Reci mi jesi li kupio sa ugradjenim cipom,jel cip cita sve igrice ukljucujuci i one sa Gamecuba,kakvi su utisci,kako radi?Koliko sam shvatio skines sa neta igricu narezes i picis?! I koliko je cena otprilike sa cipom?
:: Ja sam moj platio za 2 wirless controlera 385 eura,ganc nov...garancija...pun klinac kablova.Do sada sam skinuo preko 30-4- igara sa neta tako da je ZAKON!! :: Sto se tice PS3....grafika je gotovo jednaka(pitaj strucnjake za to a ne laike),nisam strucnjak vec znam ponesto o tome.Jedina mana je sto se(zavisi od srece)dosta cesto kvare Xbox konzole zbog preteranog grejanja ali je mnogo jeftinija varijanta od PS3.Ti sad vidi hoces li da se igras skupo ili jeftino .-) :: :: :: :: :: Bounce, Bounce Nothing`s gonna keep me dow :: Bounce, Bounce Stand up, shout it ou :: Bounce, Bounce I play hard, I play to wi :: Count me out, count me i :: I`ll be bouncing back again... :: ::
gde ima xbox 360 premium za 24900,ako je to u bg,jel flesovan,gde se ta prodavnica nalazi ps:kupac sam,neidem cesto na ovaj forum pa mi zato odgovori na emal protracker94@gmail.com
gde ima xbox 360 premium za 24900,ako je to u bg,jel flesovan,gde se ta prodavnica nalazi ps:kupac sam,neidem cesto na ovaj forum pa mi zato odgovori na emal protracker94@gmail.com
samo WIIIIIIII ,ostalo sve je nezanimljivo u odnosu na wii,slazem se da je grafika najslabija u odnosu na sve tri konzole ali sce ostalo je na strani nintenda
Sta pricas? Na xboxu imas pirate od kad se pojavio... __________________ Scourge of PCBerza
:: Video sam u Knez Mihajlovoj za 44000 din,ali ne znam da li je bio premium pack.Bolje sacekaj da dodje PS3 i kupi njega,po meni to je bolja kupovina(uskoro ce moci i pirati na njemu,dok na xbox-u to nikad nece ici). :: :: ::
A po cemu je toliko PS3 bolji? Tvoj komentar mi deluje kao komentar cistog fanboy-a...
Graficki prikaz je isti i na xboxu i na PS3. Veliki plus je sto xbox koristi DVD-eve koji kostaju po 30 dinara, a Blluray za PS3 kosta 10 evra barem. Tako da stvarno ne vidim gde je PS3 bolji. Cak i Metal Gear Solid imas za Xbox, tako da vise nema ni eksluzivnih igara za PS3 toliko... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: Najbolje da nece biti pirata :: :: Koliko ja znam za xbox nikad nije bilo pirata,ili jeste? :: xbox moze da bude dobar koliko hoce,ali PS3 je PS3 :: Play station je legenda,xbox sad moze samo da mu primirise(i to mu je veoma za petama,ali..). :: ::
Sta se bre primas jesi li primetio datum (17.03.2007. 18:45 #14143) posta na koji si odgovorio...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Sta pricas? Na xboxu imas pirate od kad se pojavio.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Video sam u Knez Mihajlovoj za 44000 din,ali ne znam da li je bio premium pack.Bolje sacekaj da dodje PS3 i kupi njega,po meni to je bolja kupovina(uskoro ce moci i pirati na njemu,dok na xbox-u to nikad nece ici). :: :: :: :: :: ::
Greska, pa? Ne gledam datume tako da... __________________ Scourge of PCBerza
:: Sta se bre primas jesi li primetio datum (17.03.2007. 18:45 #14143) posta na koji si odgovorio.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Sta pricas? Na xboxu imas pirate od kad se pojavio.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: Video sam u Knez Mihajlovoj za 44000 din,ali ne znam da li je bio premium pack.Bolje sacekaj da dodje PS3 i kupi njega,po meni to je bolja kupovina(uskoro ce moci i pirati na njemu,dok na xbox-u to nikad nece ici). :: :: :: :: :: :: :: :: ::
A na ovog shabana ne kazes nista abnere koji je osvezio celu temu i povrh svega je ocigledni retard jer ne zna da koristi male oglase? __________________ Scourge of PCBerza
:: :: :: XBOX Arcade 21000dinar :: XBOX Premium 25000dinar :: :: 063/727271 ::
ne znam druzhe koliko si uputjen, ali ako se bavish popravkama bar bi to trebalo da znash da i sony ima jako puno problema sa kvarovima..kao i xbox360.. sony kao i xbox se mozhe popraviti i nakon RRoD-a i nakon YLOD-a hmm zashto mislish da se ne mozhe popraviti ? po meni trenutno je bolja kupovina ps3 u odnosu na xbox, mozhda je ovo malo i subjektivno mishljenje (jer sam ultra bolestan uber imba fan GT serijala) ali podrshka blue raya kao playera je super, online gaming free (iako je loshiji od xboxovog koji se platja), duzhi radni vek konzole, manji postotak failovanih konzola, wifi, meni lichno bolji kontroler itd.. verovatno sam zaboravio dosta toga, al se nadam da mi netjete zameriti.. uglavnom ps3 60gb verzije u shto shirem luku zaobitji (polovnjake) i ako se ne varam dosta xboxovih igara ne podrzhava 1080p shto je veliki minus (vetjina je 720) pozdravljam sve dobre ljude
edit: btw gde je kod nas najpovoljniji ps3 slim 120gb ? bio sam u tehnomarketu ali su dosta bezobrazni, trazhe oko 34k ako se dobro setjam bez igrice bez ichega.. :s
:: :: lipatebr :: :: e da jos ps3 djostik u ruci milina xbox 360 ma daj smesno,mozda kad se naviknes.na ps3 jedini kvar koji se pojavljuje je cisccenje lasera ili zamena koja je bar kod mene 60e a xbox kad presne kanta i delovi
Nemoj da si smesan , ako vec ne znas nemoj toliko da se zalicec i ostavljas komentare bez ikakvih argumenata da si upravu! Googloj malo vise pa vidi sta kazu strucnjaci i ljudi za PS3 a sta za XBOX 360 :)
Asus Maximus Extreme-Z Intel ® Core™ i7-2700K NOCTUA NH-D14 Mushkin Redline 2x4gb 1866MHz 1.5v ASUS GTX560Ti DCII SSD Crucial M4 128gb Seasonic X-Series 660W CM 912+ Dell U2312HM
:: :: Najbolje da nece biti pirata :: :: Koliko ja znam za xbox nikad nije bilo pirata,ili jeste? :: xbox moze da bude dobar koliko hoce,ali PS3 je PS3 :: Play station je legenda,xbox sad moze samo da mu primirise(i to mu je veoma za petama,ali..). :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646986. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.