kakvo pitanje takav i odgovor... mislim da ti je najpovoljnije da ti neko dovuce iz amera, druga opcija je Germanija... pogledaj i u Hrvatskoj mislim cak da se jeftinije moze proci nego u Srbiji.. nisi konkretizirao da li zelis ostati u okvirima Srbije ili ici van nje?
Upravo to se najvise isplati. Da ti neko donese iz bilo koje zemlje i dobije povracaj poreza+ako ima srece da ga en ocarine kod nas eto tebi PS3 slim za nekih 250 eura mozda i manje. Inace u Beogradu najjeftinija opcija slim-a kosta 40 000 dinara
Nije tacno osnovni paket covek prodaje za 300evreja... Da li je firma ili sta nemam pojma ali oglas je redovan i covek ih je vec prodao prilican broj...
Kome treba lako ce naci oglas...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Upravo to se najvise isplati. Da ti neko donese iz bilo koje zemlje i dobije povracaj poreza+ako ima srece da ga en ocarine kod nas eto tebi PS3 slim za nekih 250 eura mozda i manje :: Inace u Beogradu najjeftinija opcija slim-a kosta 40 000 dinar ::
malo li je 300 evrica za osnovni paket? 290doalra je osnovni paket sa hardom od 160gb, a 340 sa hardom od 320gb? prebaci to u evrice i vidi koliko kostaju i koliko se coevek ugradjuje u cenu. trecinu prosecne plate u srbiji on uzme samo od jedne konzole. nov dzojstik je 36dolara a u srbiji ih taj `uvoznik` za koliko prodaje? i da nalageru svi imaju FW 3.50
Ajde bre sta kukumavcis 300evreja je pristojna cena... mislim da je vise nego OK cena za PS3 slim 320Gb. I jos dobijes 3.55 CFW.
Po meni je to seherezada, vec sam poceo da drobim klincu da ga mozda kupi tamo kuci posto je ovde u KL oko 250-270E za 160Gb. I to nisam siguran dal je unbox ili je vec rabljen mada daju garanciju 1 godinu (bas kao lik koga sam naveo). Ovde je konzola uvezena iz Singapura za gore pomenutu cenu a ona koja se kupuje ovde u Maleziji je RM1300...
Tako da je sve to relativno...
Pogotovu kad uzmes u obzir da je recimo preporucena cena Roccat Kone misa 39.95 a nasi distributeri ga prodaju za 55-60 evreja...
Jednostavno nisi ti kriv sto zivis u Paradajz Republiki Srbiji...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: :: :: malo li je 300 evrica za osnovni paket :: 290doalra je osnovni paket sa hardom od 160gb, :: a 340 sa hardom od 320gb? prebaci to u evrice i vidi koliko kostaju i koliko se coevek ugradjuje u cenu. trecinu prosecne plate u srbiji on uzme samo od jedne konzole. :: nov dzojstik je 36dolara a u srbiji ih taj `uvoznik` za koliko prodaje :: i da nalageru svi imaju FW 3.50
:: Ajde bre sta kukumavcis 300evreja je pristojna cena... mislim da je vise nego OK cena za PS3 slim 320Gb :: I jos dobijes 3.55 CFW :: :: Po meni je to seherezada, vec sam poceo da drobim klincu da ga mozda kupi tamo kuci posto je ovde u KL oko 250-270E za 160Gb. I to nisam siguran dal je unbox ili je vec rabljen mada daju garanciju 1 godinu (bas kao lik koga sam naveo) :: Ovde je konzola uvezena iz Singapura za gore pomenutu cenu a ona koja se kupuje ovde u Maleziji je RM1300.. :: :: Tako da je sve to relativno.. :: :: Pogotovu kad uzmes u obzir da je recimo preporucena cena Roccat Kone misa 39.95 a nasi distributeri ga prodaju za 55-60 evreja.. :: :: Jednostavno nisi ti kriv sto zivis u Paradajz Republiki Srbiji.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! ::
300E je pristojna cena za ps3 sa 320gb hard diskom? 290dolara je PS3 sa 160gb HDD i za jos 54 dolara kupis hard ok 500GB i uzivas. To je 354dolara, a za te novce dobijes ps3 slim sa 500gb hardom. I jos za 36dolara uzmes jos jedan dzojstik i za 27dolara pes2011, jer sony bez pes-a i sa samo jednim dzojstikom nije sony, i uzivas. to dodje negde oko,za neke tricavih, 300 evra
pa ovde je psp serije 30000 130dolara a psp go je 160 dolara a taj `uvoznik` psp go prodaje za 160 evra i jos kaze nikada ne upaljen, samo hakovan.
:: 300E je pristojna cena za ps3 sa 320gb hard diskom? :: 290dolara je PS3 sa 160gb HDD i za jos 54 dolara kupis hard ok 500GB i uzivas :: To je 354dolara, a za te novce dobijes ps3 slim sa 500gb hardom. I jos za 36dolara uzmes jos jedan dzojstik i za 27dolara pes2011, jer sony bez pes-a i sa samo jednim dzojstikom nije sony, i uzivas :: to dodje negde oko,za neke tricavih, 300 evr :: :: pa ovde je psp serije 30000 130dolara a psp go je 160 dolara a taj `uvoznik` psp go prodaje za 160 evra i jos kaze nikada ne upaljen, samo hakovan
Covece o cemu ti pricas kakvim dolarima? Da mu neko donese iz Amerike il to mislis?
Sta qrac nece da radi u evropi? Jedina razlika u odnosu na ps3 konzole za evropsko trziste je u nalepnici na kojoj pise da radi samo na 110v ali kada se otvori konzola i rasturi napajanje unutra pise da radi od 110-240v. sve ostalo je isto. i ne da ti salje,jer ce te ovi nasi na carini odrati cim vide da paket stize iz amerike.
amazon.com jeste mama za neke stvari ali B&H je zakon za laptopove i ostale racunarske komponente .) jos kada je FREE Super Saver Shipping
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.