Dal neko zna gde imaju da se probaju ti volani. Mislim, posto trenutno imam kinte nije mi problem da se otvorim 120Eura za Moma, ali ocu da budem siguran da je bolji od nekog `Guiniusa` lii `Lugitecha` od 20 Eura.
Verujem da je kvalitet izrade na skupljim volanima bolji i da su dugotrajniji,ali kako ja nisam pasionirani igrac, ne bih ga puno izrabljivao. Bitan mi je samo trenutan ugodjaj...znaci da radi u svim igricama, da dobro reaguje na komande i kako radi taj feedback.
Inace,koja je razlika izmedju vibracije ,force-feedbacka i vibration forca ? Jel bitno da gledam da ima one dual-motore ili sta?
:: :: :: Dal neko zna gde imaju da se probaju ti volani :: Mislim, posto trenutno imam kinte nije mi problem da se otvorim 120Eura za Moma, ali ocu da budem siguran da je bolji od nekog `Guiniusa` lii `Lugitecha` od 20 Eura. :: :: HAHAHHAHAHAHAH
Iz BGa sam. NEma veze,odlucio sam da uzmem Logitech Formula Force FX. Rekli su mi da je bombona od volana, a da se jeftinij ne vrede nicemu. Izgleda da je poenta skupiti pare za G25, koliko sada nisam spremam da dam, ali ima da ga uzmem jednog dana makar mi to bilo poslednje:)
p.s. Navodno ima taj G25 da se proba u Big Appl-u na Slaviji. Idem ove nedelje, pa ko ga bude bilo javicu utiske.
Hvala Shone, tako nesto sam otprilike i skontao da je najbolje.
Inace, kako se kotiraju Trust volani? Bio sam juce u radnji, i vidim jednog Trusta FF380. Vrlo dobra izrada, samo pedale deluju malo plasticno.Ima mnogo veci ugao obrtanja od ovog Logitecha, a ima i one lepeze iza volana za menjanje brzina koje nisam video na FF-EX-u (sto mi deluje kao vrlo dobra opcija).
Ako imash pare uzmi MOMO. Ja sam uzeo Logitech Formula Vibration koji je izuzetan iako kosta oko 3500din. Trust mu nije ni do kolena, a svi znaju da je Logitech za volane No.1!
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.