imam volan speed wheel 3..genius..kad igram grid ne radi kako treba..tj u levo je sve extra a u desno moram skroz okrenuti volan da bi MALO skretao....u levo je dobro i osetljivo..i volan ne diram ono skrece u levo..:)))papucice rade dobro...drajveri instalirani..dead zone cackano i ne pomaze..!!POMAGAJTE
moja azdaja!!! biostar 8600gt 512 ddr2 ga m52s s3p rev 2.0 4x1gb ddr2 amd athlon x2 5000+ 2.6ghz atx 400w
Control Panel\Game Controllers\izabereš svoj volan i klik na properties, onda ideš na settings pa na dugme callibrate. To se radi kada kupiš nov joypad ili drugu igračku rekvizitu kako bi ona bila sinhronizovana kako treba.
U slučaju da je sve ok onda ili nešto nije dobro sa volanom ili nešto nije dobro u vezi drajvera.
kao sto kazu kolege.Ako nije to,onda na centriranje trapa jer su ti uvalili auto koji je udaran! .) AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :D
:: :: imam win 7 i ne mogu da nadjem game controls...:))u sta da udjem.. :: :: :: moja azdaja!! :: biostar 8600gt 512 ddr :: ga m52s s3p rev 2. :: 4x1gb ddr :: amd athlon x2 5000+ 2.6gh :: atx 400 :: ::
Control panel/hardware and sound/devices and printers,pa tu imas sve uredjaje/periferije Nisam namestao dzojstik ni volan na 7-ici dosada pa nisam siguran 100% ali bi trebalo da je tu. AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :D
nasao sam ali kad stavim re-calibrate niss se ne desava.!crvrna tacka mi je pomerena u levo..i ja je namestim da je u centru i stisnem ok i oppet se vrati!!kako da namestim da ostane u centru??
moja azdaja!!! biostar 8600gt 512 ddr2 ga m52s s3p rev 2.0 4x1gb ddr2 amd athlon x2 5000+ 2.6ghz atx 400w
Okreni volan skroz desno i skroz levo i vrati ga u centar i trebalo bi da radi.
:: :: nasao sam ali kad stavim re-calibrate niss se ne desava.!crvrna tacka mi je pomerena u levo..i ja je namestim da je u centru i stisnem ok i oppet se vrati!!kako da namestim da ostane u centru? :: :: :: moja azdaja!! :: biostar 8600gt 512 ddr :: ga m52s s3p rev 2. :: 4x1gb ddr :: amd athlon x2 5000+ 2.6gh :: atx 400 :: ::
Nešto slično mi se dešavalo pre par godina u igri King Kong i u Battlefield Bad Company 2.
Kad je priključen joypad i kada se uključe gore pomenute igre kursor ide samo u levo i nikada da stane. Isključio sam joypad i sve je radilo. Vrlo su retke igre koje ovo radi ali ipak se desi. Ako nije ni ovo onda je ili drajver za volan ili je sam volan. Trećeg nema.
Kako se nisi setio da pogledaš da je Tortojed skoro isto to napisao?
Pozdrav!
Vlada
:: Nešto slično mi se dešavalo pre par godina u igri King Kong i u Battlefield Bad Company 2 :: :: Kad je priključen joypad i kada se uključe gore pomenute igre kursor ide samo u levo i nikada da stane. Isključio sam joypad i sve je radilo. Vrlo su retke igre koje ovo radi ali ipak se desi. Ako nije ni ovo onda je ili drajver za volan ili je sam volan. Trećeg nema.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.